A Telecinco només hi ha bones paraules per a Rocío Carrasco. Des que va trencar el seu silenci ha aconseguit netejar la seva imatge. Tots els col·laboradors dels programes de 'La fàbrica de la tele', propietària del seu documental, remen a favor seu. I si es posen en contra, el carrer és ample. Ara que coneixen la seva història, els tertulians que arremetien durament contra ella han decidit fer un pas enrere i reconèixer el seu error.

Entre ells es troben molts noms, com Belén Esteban, Kiko Matamoros o Laura Fa. En aquesta última ens volem centrar. A la catalana no li tremola el pols quan ha d'atacar i condemnar Antonio David Flores. Tanmateix, l'opinió de la periodista sobre la dona de Fidel Albiac era ben diferent només un any enrere. Prova d'això són uns tweets que ha rescatat el mitjà La Razón.

Laura Fa : MEDIASET

Laura Fa / MEDIASET

Els tweets que posen en perill a Laura Fa veuen la llum

"Com domina Rocío Carrasco el melodrama televisiu", "si fos gratis, explicaries el teu casament en 'Hola'? o "Rocío Carrasco va deixar d'estimar Antonio David i per això va començar a chuscarse a Fidel", són només alguns dels tuits que la periodista va escriure en el seu compte de Twitter entre l'any 2014 i 2016, sent aquest últim missatge un tant desafortunat.

I no és a l'única que ha atacat durament. Per exemple, la comentarista televisiva en 8TV juntament amb Alfons Arús, comentava les gales de GH VIP 3, i per descomptat va donar la seva opinió sobre l'enfrontament entre Belén Esteban i Olvido Hormigos. "Li sembla malament a l'Esteban que Olvido entri en GH VIP per ser mare, però no semblava malament posar-se de farlopa fins a quedar-se sense nas", escrivia. Uns durs atacs que han volgut rescatar i que podrien posar-la en una tessitura molt preocupant. Fins i tot fora de 'Sálvame'.

tweet Laura faLaura Fa porta ja un lustre a 'Sálvame'. Va aconseguir la seva plaça per col·laborador setmanalment a 'Cazamariposas' i participar en un petit reality que va organitzar la cadena per buscar nous col·laboradors després de la marxa de Terelu, Rosa Benito o Carmen Borrego. Les van guanyar a ella i a Rafa Mora. Els dos es mantenen i els dos reben la crítica de l'audiència. Laura Fa va arribar molt tímida, observant el terreny i es va guanyar la crítica dels seus companys, però finalment es va convertir en el monstre televisiu que és.

Encara hi ha espectadors que creuen que Paz Padilla ha estat acomiadada de 'Sálvame' per anar en contra de Rocío Carrasco, per aquesta raó divendres es va fer boicot al 'Deluxe' i va anotar la seva pitjor dada històrica (9,1%). Podria Laura Fa tenir les hores comptades a 'Sálvame'? És una realitat. Però tal com estan les audiències, també podrien anar-se'n fora tots els seus companys.

tweets laura fa