Laura Fa ha tingut una important projecció en televisió. Va començar a destacar en el programa català d'Alfons Arús en una de privada de Catalunya, actualment s'emet a La Sexta. Ella va abandonar abans d'aquest procés i va fitxar per 'Sálvame', després de col·laborar en 'Cazamariposas'. Era una de les seves il·lusions més importants. Sempre especialitzada en temes de cor i televisió. Va arribar al programa de Jorge Javier Vázquez en una renovació de col·laboradors. Ho va fer participant en un reality anomenat 'Fashion Snow Week'. Va entrar en el program juntament amb Rafa Mora. Va venir molt callada, però a poc a poc es va aconseguir un buit en l'espai i ara és imprescindible. Encara que com tots s'ha guanyat alguns enemics, i no només Kiko Matamoros.

laura fa boca oberta

Laura Fa

L'enemiga de Kiko Jiménez

Kiko Jiménez s'ha confessat en una sincera exclusiva per a la revista Lecturas sobre la seva enemistat amb alguns companys i ha destacat el nom de Laura Fa. La seva relació està totalment deteriorada. "Hi ha companys que són pitjors: egoistes, avariciosos, classistes, pilotes... Però com comprendràs, no vull fer-me més enemics i tampoc no és obligatori recordar les seves qualitats i menys en públic que bastant tenen ja amb el que tenen, encara que si em demanes un nom te'l dono: Laura Fa".

laura fa portada

Laura Fa / MEDIASET

Semblava que el seu adversari més important era Rafa Mora, amb qui ha protagonitzat més d'un enfrontament, però no. La catalana es troba gairebé la primera de la seva llista d'enemics. La seva falta de sintonia és més que evident. Sens dubte, aquestes declaracions sobre Laura Fa faran saltar espurnes en plató.

Kiko Jiménez ha aconseguit fer-se un lloc en l'espai de 'La fàbrica de la tele'. Era un dels seus somnis més importants i per fi s'ha vist complert. Encara que li ha costat. Va aprofitar el moment de l'absència de col·laboradors en el confinament. Amb alguns dels seus companys sí que reconeix tenir una bona relació. D'Anabel Pantoja assegura que "com a amiga em té enamorat", per exemple. Així mateix, es porta "genial" amb Kiko Hernández i Alonso Caparrós, i li dona el títol de la més "divertida i trempada" a Lydia Lozano.