La pancarta gegant de Joan Laporta a 200 metres del Santiago Bernabéu té ja un dia de vida. Ara per ara, encara no s'ha informat de danys o intents de saboteig per part d'aficionats madridistes, en veure la cara de l'enemic tan a prop del seu temple. Una cara enorme, de 1000 metres quadrats, un malson més que considerable. El cop d'efecte de l'aspirant a tornar a ser president del F.C.Barcelona és tan genial com a perjudicial per a la seva salut futbolera. Paradoxalment, però, mentre que milions de persones l'han vist a través de les xarxes i els mitjans,  alguns veïns de l'edifici en obres on s'ha instal·lat no s'han adonat fins que algú els ho ha dit. Un de molt concret, més merengue que l'escut blanc i pare d'un famós molt famós: Enrique Ortiz y López-Valdemoro, aristòcrata i un dels creadors de Bertín Osborne. Va ser el mateix cantant qui el va informar de la "presència", i el disgust va ser de Champions League. 

Bertín Osborne y su padre en una acto del Real Madrid GTRES

Bertín Osborne i el seu pare Enrique Ortiz y López-Valdemoro a un acte del Reial Madrid / GTRES

Bertín ha explicat l'anècdota a 'El Transistor' de José Ramón de la Morena, amb bon humor i revelant alguns detalls sorprenents. Primer: que qui el va informar de tot plegat va ser Enric Masip, exestrella del Barça de handbol i exdirectiu, del que diu que és un dels seus millors amics a Catalunya. "Me dice: El cachondo este ha puesto la lona al lado del Bernabéu. Me mandan la foto y digo: ¡Mecagüen la leche, es la casa de mi padre!". També té sintonia amb Joan Laporta, al que escriu demanant-li explicacions. Segons el seu relat, Laporta diu "se me ocurrió y consulté con los vecinos​, 2/3 partes han dicho que sí". Bertín li replica: "Mi padre seguro que no". La següent trucada, al pare, fet caldo: "¿Qué me estás contando? A mí nadie me ha consultado. Llámale y dile que por qué ha hecho esto, si no podía elegir otro edificio".  Es veu que l'home quan surt de casa ho fa sempre en direcció contrària a la lona, i no l'havia vist amb els seus propis ulls. El cantant i presentador també ha explicat que "la obra va para largo", per tant tindran Laporta per avorrir-se.

Clica a la imatge per sentir l'entrevista: 

Bertín Osborne amb Enric Masip M.B.

Bertín Osborne amb Enric Masip / M.B.

Diuen que s'ha de tenir amics fins i tot a l'infern. Potser per això Bertín, sempre tan visceral defensant els principals símbols espanyolistes més carques, s'ho ha pres amb esportivitat. Millor aquest Osborne que la seva versió habitual.