Només Joan Laporta és capaç de fer el que ha fet. El precandidat a la presidència del Barça i expresident dels anys més daurats del barcelonisme acaba de donar un cop damunt la taula. Laporta és molt Laporta, i aquest matí ho ha tornat a demostrar.

Joan Laporta Sergi Alcàzar

Joan Laporta (Sergi Alcàzar)

El precandidat acaba de fer el seu primer moviment clau per aconseguir el seu objectiu. Una d'aquelles acció bomba que desarma els rivals i que genera l'aplaudiment general en els culers. Col·locar una pancarta gegant, una lona de 50 metres x 20 a un edifici de més de 10 pisos al costat del Santiago Bernabéu sota el lema: "Ganes de tornar a veure-us". Amb un parell.

La força de la pancarta, i el lloc on és, és incontestable. Una campanya impactant de la qual tothom parla a les xarxes. Però si s'observa bé, hi ha un detall que no ha passat desapercebut per un periodista català que viu i treballa a Madrid des de fa molts anys, David Sánchez.

david sanchez

David Sánchez (Radio Marca)

Des que ha vist l'anunci, s'ha pronunciat clarament: "El troleo de Laporta es nivel Dios. ¿Que no hay huevos de desplegar una pancarta gigante cerca del Bernabéu que diga “ganas de veros”?- aguanta el cubata​". El periodista ha encetat la recerca de veïns que visquin en aquest edifici del passeig de La Habana per entrevistar-los al seu programa de Radio Marca. Veurem si dona amb un veí de l'immoble que té tendència a penjar una altra mena de coses: banderes espanyoles amb lemes com "¡Viva la unidad católica de España!":

La pancarta es troba en un edifici de tretze plantes del paseo de La Habana número 15 de Madrid. I certament, si posem l'adreça al Google Street View, veiem l'edifici, sense pancarta. I si pugen fins al vuitè pis, veuran la decoració del patriòtic veí...

edifici madrid pancarta

edifici madrid pancarta 2

No sabem si encara la tindrà penjada, però despertar cada matí, sortir al balcó a respirar aire fresc, i que els aires que li arribin no siguin d'una Unidad Católica Española sinó d'una Catalunya Independent i Culer, és impagable.