Els matins enfilen el final de la temporada amb una seguretat que va avançar en exclusiva EN Blau el 30 de marçLídia Heredia plega. La fins ara directora i presentadora del matinal de TV3 ja ha anunciat al seu equip que aquesta serà l'última temporada al capdavant del programa. Etapa superada. TV3 li busca un nou destí a la periodista, fixa de la casa, que podria ser un Telenotícies, on ja havia estat, o un programa nocturn setmanal tipus FAQS. Final d'etapa que serà especial pel matinal que ja busca presentadora per la temporada 2022-23. Sonen Helena Garcia Melero, Agnès Marquès o una altra obligatòriament de dins de TV3 ja que Els matins pertany als Serveis Informatius i no es pot externalitzar. No es pot donar a Ustrell, per entendre'ns.

lali colome tv3

Lídia Heredia amb Lali Colomé, TV3

Els matins va estar produït per una empresa externa a TV3 durant molts anys, Broadcaster de Josep Cuní, i quan aquest va marxar a fer 8 al dia a 8tv li van donar part de la producció a Ramon Pellicer, la seva empresa es diu Sticakí. Finalment va quedar-se'l tot TV3. Ara en ple 2022 una part de la productora de Pellicer torna a Els matins, la seva dona Lali Colomé. La periodista ara fa de reportera parlant de l'embolic de les mascaretes a interiors des d'un centre comercial. Es nota que Lali ha fet molta mili perquè ho fa fàcil i entenedor. Gran fitxatge.

lali colome a els matins tv3

Lali Colomé, TV3

Colomé forma part de l'equip de guió i redacció del matinal on posa tots els seus anys d'experiència. Casada fa anys amb el periodista líder dels caps de setmana, Ramon Pellicer. El Telenotícies de TV3, que presenta i edita el Pellicer és l'espai més vist de totes les cadenes. EN Blau te predilecció per la seva filla gran, Martina, que és una destacadíssima tiktoker amb 40 mil seguidors.

Ramon Pellicer i filla Martina a Catalunya Ràdio Youtube KIDS

Ramon Pellicer i Martina Pellicer, Catalunya Ràdio

 El talent li ve de part de pare i de mare. Colomé és una coneguda periodista de TV3, betevé o RAC1. Feia temps que no apareixia a TV. Va fer parella amb  Pellicer en un debat de TV3 l'any 1998Domini públic. Amb el temps ha fet tots els papers de l'auca: documentals a Entre línies o programes com La gent normal amb Agnès Marquès (parella de Pellicer al TN). 

lali colome ramon pellicer TV3

lali colome TV3

Pellicer i Colomé als inicis de la relació, 1998, i en un Sense ficció, TV3

Colomé ha fet darrere les càmeres programes d'èxit com La vida secreta de los niños a Movistar o El foraster a TV3. Va fer pantalla a unes peces meravelloses de betevéVa passar aquí, on explicava indrets perduts de Barcelona. Els veïns de la zona alta s'emocionen recordant el Pokin's de Francesc Macià o les atraccions Topolino de Gal·la Placídia. Memorable.

lali colome gala placifia beteve

lali colome beteve

Lali Colomé, Va passar aquí, betevé

Lali Colomé no és tan famosa com la primera dona de Ramon Pellicer, Júlia Otero, però és també periodista. Mare de tres fills i amb una carrera coherent fent bona televisió. Ara a Els matins. Ben tornada a TV3.