Un programa amb 13 anys en antena i 18 temporades a les esquenes s'ha de reinventar per mantenir-se a la graella, per molt famós que sigui. S'han de trobar fórmules 'innovadores' per no avorrir els espectadors, tot i que moltes vegades de novetat tenen ben poc. Per exemple, introduir la violència, insults i baralles en les trames, un mecanisme més antic que la pròpia televisió. És el mètode triat per Kim Kardashian i els creadors del seu llegendari reality show, tot un fenomen mundial, i que fins el dia d'avui ens havia ensenyat pràcticament cada raconet de la intimitat de la nissaga d'influencers més populars del planeta. Bé, doncs ara també sabem com s'esbatussen entre les germanes, com hem vist al tràiler que anuncia l'estrena de la nova temporada.

Baralla Kardashians Youtube FOX

Kardahians cops de puny 2 Youtube FOX

Keeping up with the Kardashians

Kim, Khloe i Kourtney protagonitzen un incident familiar que acaba amb llançament d'objectes, caigudes a terra i cops de puny de baralla tavernària (en una mansió de luxe). Es veu que l'ambient entre les germanes passa per moments molt tèrbols, amb Kourtney, la més gran d'edat, intentant allunyar-se del xou mediàtic i amb ganes de deixar el programa. La tensió esclata en una discussió a crits que involucra les tres, i que acaba amb una ampolla volant per l'habitació en direcció de Kim, l'estrella de la casa. Se sent dir: "Mai més t'atreveixis a acostar-te així". Una agressió que paga amb la mateixa moneda: abraonant-se sobre Kourtney i etzibant-li un directe amb molta mala bava. L'escena és pròpia d'adolescents de 14 anys, però no: totes tres voregen els 40 anys. 

Khourtney Kardashian ampolla

Kardahians cops de puny Youtube FOX

Kardahians cops de puny 0 Youtube FOX

Baralla Kardashians Youtube

Recorden el culebrot dels 80 "Los ricos también lloran"? Doncs Kim i companyia l'han versionat a l'estil 2020 amb "Los ricos también se zurran". Ara bé, que ningú li doni gaire credibilitat. És show bussiness 100%. Que no ens estranyi si el dia de l'estrena no descobrim que no era més que un truc publicitari.