Les Kardashian són les germanes més excèntriques d’entre totes les famílies de famosos: fama, luxe i cirurgies estètiques per a parar un tren. La Kim és la més famosa de totes, però al seu darrera hi ha la Kourtney, la Khloé, la Kendall, la Kylie i en Rob (l’únic noi), que no es queden pas enrere. D’ascendència armènia, pocs saben per què aquesta família californiana és tan popular. El motiu és que el pare de la Kim, l’advocat Robert Kardashian, va representar O.J. Simpson en un dels judicis més mediàtics de la història dels EUA. A partir d’aleshores, el seu cognom és un dels més coneguts de tot el país i ha esdevingut una marca mundial.

kim kardashian familia instagram

@kimkardashian

La Kim ha fet de les operacions d’estètica el seu mode de vida. I les seves germanes intenten seguir les seves passes. El rostre canviant de la mitjana, la Khloé Kardashian, fa anys que fa pensar que també és una habitual de les cirurgies. Està tan obsessionada amb la seva imatge que, de vegades, se li escapa una mica la mà amb el Photoshop i acaba fent-la grossa. Aquest cop li ha passat amb la seva darrera publicació a Instagram:

khloe kardashian instagram 2

A primer cop d’ull sembla del tot normal, però no. La Khloé s’ha retocat tantíssim que ha aconseguit multiplicar els dits que té a les mans: 14 en total. La xarxa en va plena i una allau de detractors de les Kardashian li ha saltat a la jugular per destrossar la seva nova imatge mutant.

khloe kardashian mans instagram

Khloé Kardashian no compta amics amb els dits de les mans. Compta enemics. I en té moltíssims.