Kiko Rivera carrega amb força contra Isabel Pantoja. El fill gran de la cantant va ser el 17 d’octubre a Sábado Deluxe, i va revelar que patia depressió i que havia recaigut de les seves addiccions a les drogues. Confessions que van motivar una trucada en directe de la mare, que li va demanar entre llàgrimes que deixés d’esbombar públicament dels seus problemes personals. Deu dies després, encara no s’han vist les cares per parlar de tot el que li passa. I el primogènit de l’artista ha dit prou. Fart de rumors, i de sentir a la tele el que ha dit o ha deixat de dir la Pantoja sobre ell, Kiko ha agafat el telèfon i ha entrat a Sálvame per deixar ben clar el que pensa de la seva pròpia mare. No s’ha mossegat la llengua.

Isabel Pantoja GTRES

Isabel Pantoja, blanc de les crítiques del seu fill Kiko Rivera a Sálvame | GTRES

“Mi tristeza viene porque la persona a la que más amo del mundo, que es mi madre, no sabe diferenciar entre el papel de Isabel Pantoja y el de madre”, ha lamentat Kiko Rivera. Els col·laboradors del programa es fregaven els ulls. El DJ andalús assegura que passa un mal moment, i que la resposta de la seva progenitora no l’ajuda gens ni mica. Val a dir que la cantant va assabentar-se de tot quan va sentir que el seu fill ho explicava fa dues setmanes a la tele. Després d’aquella entrevista, encara no ha anat a veure’l a casa. “Yo lo que necesito es a mi madre, no a Isabel Pantoja. Y mi madre no está porque el personaje siempre es más”, ha assenyalat alhora que ha explicat que no entenia per què no l’ha visitat en cap moment, si viuen només a una hora i mitja en cotxe.

Paz Padilla

"Yo lo que necesito es a mi madre, no a Isabel Pantoja", lamenta Kiko Rivera | Mediaset

Preguntat sobre la seva situació econòmica, i si això té alguna cosa a veure amb el distanciament entre mare i fill, Kiko ha estat taxatiu: “No necesito más de lo que tengo. Ha habido momentos en que he tenido más de lo que tengo ahora, pero no necesito más”. Nega també que hagi demanat a la Pantoja que li entregui la part que li correspon de l’herència del pare, el torero Francisco Rivera ‘Paquirri’. Tot i que aclareix: “Si quisiera pedirlo, estaría en mi derecho”. Sí que ha plantejat, en canvi, la possibilitat de vendre la casa familiar per a liquidar els deutes que tots dos han tingut amb Hisenda en els últims anys: “Si para solucionar sus problemas y los míos, que son más pequeños, hacía falta vender Cantora, por mi parte no había problema. Ella podía coger lo que a mí me tocara, que a mí con que me pudiera pagar y resolver mi problema, yo no quería nada más (...) Hay que vivir en el presente. Si tienes la posibilidad de ayudar a la familia, se debe de hacer porque de recuerdos no se puede vivir”.

Salvame

Mediaset

Després d’haver assegurat mesos enrere que havia pagat tots els seus deutes a Hisenda, una ombra de dubte plana ara sobre les finances de Kiko Rivera. Ell reacciona: “No soy ningún mantenido. Ni lo he sido ni lo seré. Si me tengo que poner a limpiar suelos o lo que haga falta, por mi familia lo haría”. Esclata també contra la mare pel que ha passat amb el pis que ell té a Madrid. Se’l va voler vendre, pels problemes econòmics que tenia mesos enrere, però la Pantoja li va dir que millor se’l quedava ella i l’hi pagava les lletres. Ara ha arribat a les seves oïdes que ella diu que li està pagant el pis, i no ho entén: “¿Os pensáis que yo soy gilipollas? ¡Pues no, no es así! (...) Como esta hay mil. Dejad de pensar que soy un gilipollas porque no lo soy, y que mi madre se espabile un poco. Si tiene que decir algo, que me lo diga a la cara o públicamente para que me pueda defender, porque hablar así de un hijo no tiene perdón de Dios”.