Kiko Rivera, a cor obert a Sábado Deluxe. El fill DJ de la cantant Isabel Pantoja ha estat el gran convidat d’aquesta nit, després d’una setmana de rumors sobre possibles infidelitats a la seva dona i una crisi de parella. I ho ha aclarit absolutament tot. Ha confirmat les banyes a Irene Rosales i ha fet una revelació colpidora: després d’anys d’addiccions, ha caigut en una depressió. Entre els espectadors que l’escoltaven impactats des de casa hi havia la seva mare, que ha entrat en directe per telèfon notablement afectada perquè no en sabia res, i li ha demanat que deixés de parlar dels seus problemes a la tele.

Kiko Rivera Telecinco

Kiko Rivera visita Sábado Deluxe i parla de les infidelitats i les drogues | Mediaset

Quan passaven pocs minuts de les deu de la nit, Kiko Rivera tornava al plató del Deluxe després de cinc anys sense trepitjar-lo. Ha confessat que travessa un veritable infern: “Sigo teniendo dependencia de las drogas. Hay noches que no puedo dormir y hasta lloro. He preferido dejar de trabajar en la noche para no caer en las tentaciones, me cuesta muchísimo. Me han ofrecido droga mil veces”. Semblava que l’andalús feia temps que s’havia rehabilitat, però no és així. “He tenido varias recaídas. Ahora estoy bien, pero últimamente tengo pensamientos muy malos y como caiga otra vez en eso... apaga y vámonos”, ha comentat. Assegura també que el tema de les infidelitat no és només un rumor i que ha estat deshonest amb Rosales, induït sovint per substàncies estupefaents: “Me siento muy mal por ello. El único culpable soy yo. He sido desleal a mi mujer muchas veces bajo los efectos de las drogas”. Però ella no ha deixat de fer-li costat: “Si Irene no estuviera a mi lado igual no estaría vivo”, diu al mateix temps que li demana perdó públicament.

Kiko Rivera

Kiko Rivera es disculpa públicament amb Irene Rosales per les infidelitats i li agraeix haver estat al seu costat en la lluita contra les addiccions | Mediaset

“Mi vida no es ninguna fiesta. Estoy en un momento muy jodido, estoy en el subsuelo (...) No soy feliz con lo que he conseguido en mi trabajo. Me siento defraudado, inútil”. L’entrevistat continuava narrant la seva experiència fins que ha trucat Isabel Pantoja i ha tallat el programa. “No me lo habías dicho. Antes me lo contabas todo siempre (...) Jamás en tu vida vas a estar en el suelo. Mientras tenga tu madre vida, tu mujer que siente adoración por ti y una familia que se muere por ti, no vas a estar en el suelo. No te hemos dejado solo nunca”, li deia sense poder aguantar el plor. Contundent, li ha demanat que calli i que pensi que molta gent està pitjor, que la pandèmia de Covid-19 ha matat moltes persones i que els seus problemes tenen solució: “No quiero que sigas hablando de esos temas, Francisco, por favor. Eso te hace mal. Me hace mal. Quiero a mi hijo, al de siempre, al contento, al alegre. Estamos sanos, lo que tú estás pasando no es importante. Hay mucha gente que ha fallecido. Lo tuyo se puede curar, los que se han ido ya no”.

Kiko Rivera trucada Pantoja

Després de sentir les dures paraules del fill, Isabel Pantoja truca al programa | Mediaset

“Me he quedado trastornada”, afirmava Pantoja. “Jamás te dejaré que estés en el suelo ni triste. No te lo voy a permitir, te haces daño tú y haces daño a las personas que te queremos”. Perquè tothom entén que és millor esbombar aquests problemes a la tele en comptes de resoldre'ls en privat a casa.