Isabel Pantoja va pel camí de Rocío Jurado. El clan Pantoja amenaça de trencar-se per la raó de sempre: l'herència. En el cas de la Jurado, va privilegiar en el testament Rociíto Carrasco, la seva filla biològica, sobre els dos fills adoptats: Gloria Camila i José Fernando. Ara al clan Pantoja explota pel cas invers. Kiko Rivera, fill biològic de la Pantoja, sospita que la folklòrica li deixarà tot a la filla adoptiva Chabelita Pantoja. Ho ha revelat a Lecturas.

isabel pantoja i els dos fills GTRES

hola

El clan Pantoja, en perill, GTRES/Hola

El fill té 36 anys i la filla 24. Paquirrín té la mosca rere l'orella i revela a la revista rosa una frase que va pronunciar la seva mare quan creia que ningú no l'escoltava. Isabel Pantoja: "¡Que no se le olvide a esta gente que aquí la única Pantoja que hay es mi hija! ¡Ni mi hijo es Pantoja! Es Rivera”. Kiko Rivera explica que Cantora, la casa, finca, terres i bestiar de Paquirri, havia de ser per ell però la mare li va fer firmar papers per quedar-se-la. I ara té por: si Isabel Pantoja el deshereta tot serà per la nena adoptada al Perú, Isa P.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiko Rivera (@riverakiko) on

La trencadissa és total quan s'hi fica pel mig la dona del fill. Irene Rosales. La jove de la Pantoja, és assenyalada per la cantant com la culpable i Kiko Rivera explota defensant la seva dona en un missatge demolidor a Instagram:

insta paquirrin

Instagram Paquirrín

Isabel Pantoja filtra als seus amics de la premsa que la culpable d'aquesta guerra és la dona del seu fill, Irene Rosales. Kiko Rivera explota, trenca relacions amb la mare i li envia un missatge en públic molt destructiu: "Sigues, ¿no? Qué bien se te da, mamá, echar las culpas a los demás cuando la culpa la tienes toda tú. No me pienso callar absolutamente nada y ahora te lo escribo a ti. Desde este mismo momento dejas de ser importante para mí". A un pam de dir "Dejas de ser mi madre".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irene Rosales Vázquez (@irenerova24) on

La guerra pels diners de Paquirri és total. I Chabelita, adoptada al Perú, és l'excusa. La batalla és entre sogra i jove. La Pantoja té 64 anys. Queda molt per obrir el seu testament i saber si deshereta Kiko. Però a aquest pas morirà ràpid. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat