La periodista catalana Karmele Marchante és molt activa en el seu compte de Twitter. Una xarxa social que utilitza per expressar els seus sentiments, sense cap filtre, i deixar clar tot el que pensa sobre el que passa al món en general. Uns comentaris que la majoria de les vegades són molt aplaudits pels seus seguidors, més de 91.000. Comentaris com el que ha publicat en les últimes hores. L'ex de Sálvame ha carregat durament contra el presentador Antonio García Ferreras, de La Sexta, i tot el seu equip de col·laboradors de Al Rojo Vivo.

Antonio García Ferreras, La Sexta

Antonio García Ferreras, La Sexta

Però, quin ha estat el motiu que ha portat a la catalana a carregar contra el marit d'Ana Pastor? La resposta és fàcil: Jesús Cintora. El periodista i presentador, ex de Mediaset, acaba d'estrenar un programa a Televisió Espanyola, Las cosas claras. Un nou espai que s'emet de dilluns a divendres a partir de la una del migdia i que, pel que es dedueix dels seus comentaris, agrada molt a Karmele Marchante. Així ho va manifestar el passat 16 de novembre quan va dir: "Sóc fan de Cintora i el que he vist m'ha agradat".

Un fenomen fan que no sent cap a Ferreras, ni el seu equip. Prova d'això el demolidor comentari que els ha dedicat. I només li han valgut dues paraules per fer-ho. Karmele diu: "Ja no veig La Sexta amb les seves clavegueres venudes". Encara que, a dir veritat, no tot són afalacs per a Jesús Cintora. Marchante també s'ha mostrat molt dura amb Carmen Tomás, una de les últimes col·laboradores que el de Televisió Espanyola ha tingut al seu plató. Concretament va ser divendres 20 de novembre, en motiu del 45 aniversari de la mort del dictador Franciso Franco. "No la he suportat mai", aclareix Marchante. Veient el molt enganxada que està Karmele al programa de Cintora, la fitxarà el presentador com a col·laboradora?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat