El lema "más periodismo" del que es vanta cada dia Antonio García Ferreras a 'Al Rojo Vivo' fa aigües des de fa molt de temps, però el tòtem de La Sexta continua repetint-lo dia rere dia. Ara, però, alguna cosa sembla que s'està movent en aquest programa. Ves a saber si la irrupció de Jesús Cintora a La 1, fent-li la competència des de TVE, no està al darrere d'un gir editorial subtilíssim. Ara toca "más humor", intentant enganxar una audiència que comença a fer zapping. "Las cosas claras" s'acosta pel retrovisor i s'han encès les alarmes a Atresmedia. I els nervis juguen males passades. O millor dit, acudits dolentíssims.

Jesús Cintora 'Las Cosas Claras' TVE

Jesús Cintora presenta 'Las Cosas Claras' / TVE

Antonio García Ferreras Al Rojo Vivo 2 La Sexta

Antonio García Ferreras presenta 'Al Rojo Vivo' / La Sexta

La guerra entre companyies farmacèutiques per ser els primers i més eficaços amb la seva vacuna contra el coronavirus ha fet il·luminar-se als redactors i retolistes de l'emblema del rigor periodístic​, que han canviat l'Olimpi per una barra de bar. Han fet seu un comentari col·loquial, d'anar per casa: "Vacunas: quién la tiene más grande". Olé. Han hagut d'explicitar que es tractava d'eficàcia, és clar, intentant suavitzar el simulacre d'El Club de la Comèdia. Massa tard. Era qüestió de temps que arribessin les crítiques.

Rètol vacunes Ferreras La SextaRètol vacunes Ferreras / La Sexta

Ferreras retol vacunes La Sexta

Ferreras rètol vacunes / La Sexta

Potser veuen el futur negre i han dit això de "que hablen, aunque sea para mal". Estem davant d'una nova era d'Al Rojo Vivo

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat