Deia Isabel Preysler fa unes hores que "he pasado página" amb Mario Vargas Llosa. Que és un tema mort i enterrat, que no dedicarà ni un segon més de la seva existència a parlar del senyor amb qui ha passat els darrers 8 anys de la seva vida. Un home que l'ha esbudellat amb la seva ploma prodigiosa i que ha tornat als braços de la seva exdona, Patrícia Llosa, enemiga número 1 de la filipina. Una doble traïció a la més senyora de les senyores, una cosa impensable. Per això ha hagut de treure les urpes en més d'una ocasió, malgrat que o no les té tan esmolades com voldria o la cuirassa epidèrmica del peruà ha resultat impenetrable als seus atacs. A Mario el veiem feliç gaudint de la seva antiga vida, feliç, somrient, amorós i tot. A ella no pas. 

La ruptura i la picabaralla pública amb el Nobel és només un de tants neguits que angoixen la Preysler. El casament de Tamara Falcó i Íñigo Onieva és una mosca que la sobrevola de manera molesta i inquietant, mentre arrossega la llosa del testimoni pòstum de Laura Boyer, fillastra del matrimoni amb l'exministre socialista. Unes acusacions que taquen la seva imatge pública i de la que difícilment pot defensar-se. El còctel és explosiu i ha esclatat a Villa Meona, al dormitori de la socialité. Incapaç de gestionar amb èxit el contraatac i superada en nombre i forces, ha acabat fent servir el comodí de la revista de capçalera, '¡Hola!'... i un reforç de luxe, galàctic: un altre ex molt famós. Potser el més VIP de tots. 

Isabel Preysler netflix
Isabel Preysler i Tamara Facló / Netflix
Vargas Llosa boda nieta Josefina GTRES
Mario Vargas Llosa és feliç després de recuperar la seva antiga vida / GTRES

Julio Iglesias surt en tromba defensant Isabel Preysler

Efectivament, Julio Iglesias. La redacció de la publicació s'ha posat en contacte amb el cantant que des de les Bahames ha sortit en tromba per blanquejar i defensar l'honor de la Preysler, amb la que va estar casat 7 anys. D'això ja en fa 45, i les ferides que poguessin existir han cicatritzat del tot. Mantenen una relació excel·lent en la distància. De fet, 'por la Preysler ma-to'; atenció a les seves paraules: "Es injusto cómo se están comportando con ella. La dejan indefensa. No puedes defenderte ni responder a alguien que ya no está. Ahora todo se convierte en una mera especulación. Nadie sabe la relación que tenía Laura con su hermana Ana, que no se hablaban desde hacía años. No se debería entrar en estas cosas", afirma sobre el conflicte amb la Boyer. 

Laura Boyer joven Youtube Chance
Laura Boyer de jove / Youtube
Julio Iglesias Isabel Preysler efe
Julio Iglesias i Isabel Preysler / EFE

Iglesias, de 79 anys, vol brega amb Mario Vargas Llosa: "No es un señor"

Però les declaracions més sucoses són sobre Vargas Llosa, amb qui comparteix fama mundial, ideologia política i una ex en comú. Això últim no és gaire difícil, com estem veient últimament. En tot cas, atenció perquè en Julio vol brega als seus 79 anys, desafiant l'escriptor de 86 a un duel mediàtic a mort... i a una classe del que entén per elegància en la separació. Té experiència, amb 3.000 romanços a l'esquena. L'humilia a ell i a la seva família, exdona i fills inclosos: "Un caballero y un señor sabe cómo acabar las cosas. Se sale públicamente y se le desea a la otra persona toda la felicidad. Y si alguien quiere entrometerse, se dice que es un tema de dos en el que no hay que meterse y sí respetar. El comportamiento del señor Vargas Llosa ha dejado mucho que desear. Un señor que ha convivido durante ocho años con una señora tiene que saber actuar y controlar cómo actúan las personas de su alrededor". Sí, és el beef que necessitava la jet-set espanyola. 

Mario Vargas Llosa Academia Francesa Youtube
Mario Vargas Llosa /  Youtube

En Julio ha disparat primer, aviat sentirem els trets des de l'altra trinxera. Apassionant.