Dos culebrots de famosos són els temes més comentats, esbudellats i gastats del panorama mediàtic. Són ruptures: la de Shakira i Piqué i la de Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler. Tot gira sobre aquest eix, les tertúlies no parlen d'una altra cosa. El futbolista i la cantant guanyen per golejada, però la socialité i el Nobel peruà no es queden enrere. Sobretot perquè la porqueria que supura la ferida ha agafat un to escatològic i barroer que no casa amb la presumpta forma de vida dels protagonistes. Vargas Llosa ja no és només un escriptor de renom i un espanyolista recalcitrant, també és un senyor de 85 anys que no controla els seus pets, que no pot fer despertar "la pichula" tot i la seva afició a les aventures amoroses, que menysprea la seva nòvia durant 8 anys i ridiculitza la filla marquesa Tamara Falcó. Tito Mario és una joguina trencada de la jet set i la faràndula.

El literat ha pres una decisió: no dirà ni ase ni bèstia sobre la seva ex, la Preysler. "Se vivió y ya está, vuelvo a mi casa con mis libros". Bé, també amb la seva ex dona, secretaria, confident i bombera apagant els seus focs, la Patrícia Llosa. HI ha fotos durant un dinar en un exclusiu restaurant xinès de Madrid, la cosa rutlla. Tornen a aparentar ser una família feliç, ideal de la vida. Els 8 anys de romanç de revista del cor amb la reina del ram han quedat com un episodi desagradable, gairebé oníric, fins i tot de realitat virtual. Volen esborrar el seu rastre, la detesten. I ve de lluny: el 2015, quan va descobrir la relació amb la Preysler, li va escriure una carta intentant que s'allunyés del seu home. Li va dir que només era una més de les "20 o 30" amants que havien passat abans pels seus braços. No ho va aconseguir pas. 

Mario Vargas Llosa gorro  GTRES
Mario Vargas Llosa / GTRES
Isabel Preysler netflix
Isabel Preysler i Tamara Falcó / Netflix

Patricia Llosa, la dona de tota la vida d'en Mario, detesta Isabel Preysler i la premsa del cor

El fracàs sentimental de la Preysler i Vargas Llosa és el gran triomf de la Patrícia. Estava esperant el moment de la venjança, i ara l'està assaborint. Però la repercussió d'aquest romanç frustrat la supera: s'ha convertit en el blanc del safareig, especialment pels seus moviments d'aproximació i recaptura. El tema de la carta que mitjans com Lecturas asseguren que és totalment versemblant ha provocat que tota la pressió que acumula des de fa setmanes petés de forma violenta. Aquest matí, mentre els reporters li demanaven per aquest episodi, ha passat a l'acció. A les armes. Quines? La que tenia a mà, la bossa de mà. Com Margarita Seisdedos, però sense un totxo a l'interior.

Patricia Llosa  GTRES
Patrícia Llosa /  GTRES
Margarita Seisdedos bolso ladrillo Telecinco
Margarita Seisdedos en acció / Telecinco

La bossa de mà de Patrícia Llosa, un perill: a punt d'atonyinar periodistes al centre de Madrid

La fúria de la dona de 78 anys, que va lluitar amb totes les seves forces per evitar la separació i divorci del seu marit (sense èxit), ha estat colossal. Les dues persones de servei que l'acompanyaven pel centre de Madrid no podien fer gaire cosa per aturar-la mentre amenaçava amb fotre un calbot als informadors. Fora de sí, es mor de ganes d'impartir justícia a la seva manera. Finalment no ho aconsegueix, però mentre puja a la furgoneta que l'allunya del lloc dels fets s'intueix la seva enrabiada i frustració per no haver acabat la feina. Patrícia, la xèrif.

PAtricia Llosa a golpes Chance Europa Press
Patrícia Llosa a cops contra la premsa / Chance, Europa Press
Mario Vargas Llosa  GTRES
Mario Vargas Llosa haurà de demanar calma / GTRES

Quina colla de VIPS, aquesta. VIPS, però del Bronx.