Julio Iglesias és el cantant espanyol més famós de la història. A punt de fer 80 anys envoltat de misteri i reclòs a les seves vil·les de luxe a Miami i República Dominicana, es planteja tornar als escenaris... i a Espanya. La seva estimada Espanya, en la que no tributa des que Franco era corneta i on no actua des de 2016. Problemes de salut, la pandèmia i d'altres temes personals han anat postergant un retorn molt esperat pels seus fans. Pilar Eyre publicava ahir mateix que podria ser a finals de 2023 com a gran reclam de la inauguració del nou Santiago Bernabéu. Florentino vol que l'exmerengue torni a casa. Recordin el més joves que va jugar amb els blancs fins que un accident i problemes de salut el van fer abandonar el futbol, començant la seva llegenda musical... i la de play-boy empedreït. 

Ai, sí. Ara que s'acosta Sant Josep, el dia del Pare, començarà a aflorar un clàssic de les xarxes socials: els mems en els que ens recorden que potser tu també ets fill de Julio Iglesias. La fama faldillera i el currículum amorós l'avalen: ell mateix va xifrar en 3.000 el nombre d'amants que han caigut a la seva xarxa seductora. Entre parelles oficials com Isabel Preysler o l'actual Miranda Rynsburger i rolletes d'un cap de setmana com Makoke hi ha un catàleg impressionant de romanços. S'han escapades ben poques, si atenem al mite. Si en Julio s'hi entestava, adéu. Una més. 

isabel preylser Julio Iglesias GTRES
Julio Iglesias amb Isabel Preysler / GTRES
makoke julio iglesias telecinco
Makoke i Julio Iglesias / Telecinco
julio iglesias en banyador GTRES
Julio Iglesias amb Miranda / GTRES

Julio Iglesias és una llegenda com a amant, però també li van robar conquestes

Ara bé, fer match amb el truhán Iglesias tampoc és garantia d'una relació estable. Més aviat formaria part d'una anècdota personal compartida per centenars de senyores, i poc més. De fet podríem donar-li la volta al plantejament i fixar-nos en aquelles dones que van tenir marro amb Iglesias com l'han tingut amb altres famosos i VIPS. En Julio és només un trofeu més: quan es van cansar del divo, el van deixar plantat i adiós muy buenas. Ni play-boy ni gaites, next. Una d'elles fins i tot va arribar a abandonar-lo sense dir-li ni ase ni bèstia mentre es banyava a la piscina de la seva fastuosa casa de Miami. Era l'any 1986, un dia molt calorós. Julio la va deixar refrescant-se mentre tornava a l'estudi de gravació per una estona. No la deixava sola, això sí, tenia un convidat especial. Un amic espanyol, cantant, actor, una estrella del moment. Ha canviat molt des d'aquella època, sobretot en el físic i la mala llet. No així en supèrbia, li ve de sèrie. Parlem de Miguel Bosé, qui acaba de passar per 'El Hormiguero' de Pablo Motos.

Miguel Bosé Antena 3
Miguel Bosé / Antena 3

Així li va pispar Miguel Bosé una nòvia a Julio Iglesias

Bosé sempre s'ha mogut bé en el terreny afectiu i sexual, és versàtil. I en veure una dona espectacular que sortia de l'aigua cristal·lina com a una aparició, no va perdre oportunitat de provar sort. "Se mete en la piscina, nada, al salir dice 'hola, ¿quién eres tú?', 'yo soy Miguel. ¿Tú?', 'yo soy Giannina'". Giannina Facio, l'actual esposa del director Ridley Scott, guapíssima i ben col·locada en la jet-set internacional. Causava furor: va provocar un cisma amb Carolina de Mònaco i Philippe Junot, era una bona amiga de gresques de Pocholo Martínez Bordiú i va acabar embolicada amb el cantant del 'Me va'. Però el 'amante Bandido' li va fer tilín a l'instant: "Nos miramos, hubo algo muy fuerte que pasó y ese mismo día salimos juntos, nos fuimos, y estuvimos cuatro años juntos". L'ex de Nacho Palau li va dedicar una cançó i tot, 'Nena'. La jugada va deixar estabornit Iglesias, no s'ho podia explicar. El seu orgull testosterònic i pol·linitzador, ferit de mort. L'amistat va saltar pels aires, clar. 

Giannina Facio GTRES
Giannina Facio l'any 2008 / GTRES

Estaria bé veure una retrobada a tres bandes. Potser la Giannina ja no els reconeixeria.