Fa diversos anys que Julio Iglesias està allunyat dels escenaris i dels focus mediàtics. La seva última aparició pública va ser el 2019, quan va rebre un premi en els Latin Grammy. Des d'aleshores, l'estrella de la música ha preferit mantenir-se en un discret segon pla. Però... quina és la raó de la desaparició de Julio Iglesias? Segons l'article publicat al portal Libertad Digital, hi ha un factor que podria explicar la seva decisió.

Per quin Julio Iglesias va desaparèixer dels focus?

D'acord amb Beatriz Cortázar en EsRadio, les raons estan clares. "Ha declinat totes les invitacions, i això que l'han trucat per activa i per passiva de tots els formats. De moment i fins a nou avís, Julio Iglesias no vol aparèixer ni parlar". En lloc d'exercir el seu ofici la periodista va explicar que "El juliol està il·lusionat amb el vaixell que li estan fent a Noruega i li lliuraran a finals d'estiu. Viu a les Bahames i allò de tornar a cantar el poso en quarantena. Té els seus problemes de mobilitat, pot caminar, però els últims concerts eren en un tamboret pel famós accident de cotxe. Li va molt bé, té les seves joguines noves". Segons l'esmentat mitjà, la comunicadora va dir que: "Es troba bé, però és molt professional amb la seva imatge i no es troba com li agradaria trobar-se. És coqueteria portada al professional, no frivolitat. Ell ha supervisat sempre les seves portades, fotografies i entrevistes. Va anunciar a Madrid que es retirava i està sent fidel a la seva paraula", va detallar.

Julio Iglesias fa acte de presència a les xarxes socials

Tal com ressenya Mdzol, Julio Iglesias ha deixat una empremta inesborrable en la música internacional, principalment, en la hispana. Amb una carrera que inclou dècades, el cantant espanyol ha venut milions de discos a tot el món i captivat a audiències amb la seva veu distintiva i romàntica. Des dels seus primers èxits en la dècada de 1970 fins a la seva contínua influència en l'actualitat, el músic nascut a Marbella es va convertir en un pioner de la música llatina i un ambaixador de la balada romàntica.

Després d'haver tingut una vida molt mediàtica, el pare d'Enrique Iglesias ha preferit passar els últims anys allunyat dels escàndols i de l'ull públic. L'intèrpret de 'Me olvidé de vivir' va escollir passar els seus dies en calma al costat de la seva estimada Miranda Rijnsburger, i alguns dels seus fills. Tanmateix, cada cert temps reapareix a les xarxes socials, realitzant fent publicacions que donen molt de què parlar.

En el seu compte d'Instagram, en la qual compta amb 465 mil seguidors, el cantant va fer una publicació juntament amb un emotiu missatge. En el vídeo s'ho pot veure a l'artista de 79 anys cantant, molt temps enrere, el tema 'Quand Tu N'Es Plus Là'. "Ja fa temps que no poso res a Instagram, però en aquests dies he estat repassant una mica el que ha estat la meva vida a Europa. França, Itàlia, Anglaterra, Alemanya, Grècia, Escandinàvia i Portugal, m'agradaria comptar-los com vaig anar cantant en aquests idiomes difícils per a mi, però que em van fer apropar-me més a la cultura d'aquests grans països", va ser el text que va acompanyar el post de Julio Iglesias.