Rosa Villacastín deixava en clar alguna cosa que: que Julio Iglesias no se'l reconeix de la forma en què hauria de ser reconegut al país. La periodista ha afirmat que Espanya té un gran deute amb el cantant per tot el que ha fet pel país, ja que l'ha deixat amb magnificència com ningú més no ho ha fet, ja que Julio Iglesias és fàcilment el cantant espanyol més conegut pel món, tant que aquest ha estat fins i tot escoltat en països on no es parla l'espanyol, i això ja per si mateix és un gran èxit.

A Julio Iglesias li faria molta il·lusió que se li reconeguessin els seus èxits personatges a Espanya, ja que, en canvi, sempre ho han fet fora del país. En altres països i fins i tot en altres continents se li ha lloat la seva carrera professional i ho tenen en compte com una gran icona de la música en parla hispana, una mica al que a Espanya no li donen tanta atenció, ja que s'enfoquen en altres coses que ni tan sols són directes al cantant.

Julio Iglesias
Julio Iglesias

"Tenim un gran deute amb Julio Iglesias i molt pocs ho reconeixen"

La gran quantitat d'èxits que ha aconseguit el cantant madrileny no té cap sentit, el cantant ha sabut molt bé com fer les coses al llarg de la seva carrera i és volgut per milions i milions de persones. Els seus èxits han sonat a tot arreu del món, tal com en Llatinoamèrica, on també és molt conegut. Encara així, malgrat tot això, la periodista Rosa Villacastín va sortir a la "defensa" del cantant admetent que mai no se li ha donat el reconeixement que requereix al país, almenys no en aquestes èpoques.

Cada vegada que trepitjava Espanya els focus mediàtics es paraven a sobre d'ell, però per parlar d'altres temes com, per exemple, d'Isabel Preysler, amb qui va tenir una relació en el seu moment. Tothom parava a Julio Iglesias per preguntar-li què opinava de què la Preysler estigués sortint amb Carlos Falcó, que opinava que la socialité sortís amb Mario Vargas Llosa i tota mena de coses similars.

Julio Iglesias Isabel Preysler efe
Julio Iglesias i Isabel Preysler / efe

La seva vida professional mai no ha estat tan tocada sota els focus i l'atenció dels mitjans a Espanya. Òbviament això s'ha fet, però no d'una forma correcta, ja que la periodista Rosa va deixar en clar que el cantant necessitava un millor tracte, doncs fins i tot ell mateix se sentia menystingut a Espanya. D'aquesta forma no s'ha sentit ni si més no als països de l'estranger, per la qual cosa és una cosa important a tenir en compte. Sense cap dubte, la fama és una arma de doble tall, encara que això no ha significat més enllà del que és per a Julio Iglesias, cantant que malgrat la seva avançada edat segueix amb els seus projectes com a músic i sempre intentant fer les coses de l'única forma que sap: fer-les bé.