Julio Iglesias és un gran cantant espanyol i al voltant de tot el món són molts els que el coneixen, i és a causa d'això que potser penses que el cantant només té el do de cantar, però la veritat és que no és així del tot. Lligar és també un altre dels seus dons, ja que el carisma de Julio Iglesias i també el seu físic sempre li ajudaven a tenir les millors conquestes a qualsevol part del món (o almenys això quan era molt més jove). Tanmateix, el madrileny té un altre do que molt pocs coneixen i que no té a veure res amb cantar, el xou o l'espectacle.

Julio Iglesias és molt bo tastant vi

El vi per molts és considerat un art, un art que ha de saber apreciar-se i distingir-se, i justament el cantant és capaç de tot això. No només considera al vi com un art, sinó que ho sap apreciar i també el distingeix. "És increïble el que fa" comenten els més propers al de Madrid, però la seva passió no ve d'ara, sinó que va néixer quan encara era molt jove. Tenint al voltant de 26 anys, aquest es va començar a interessar al vi a causa que havia viscut a França durant un temps. En ser els francesos tan fanàtics del vi, difícil va ser que el cantant no estigués en contacte amb aquesta beguda.

Julio Iglesias GTRES
Julio Iglesias GTRES

El vi li va agradar, encara que en aquella època no sabia com hi havia els qui gastaven grans quantitats de diners per simples ampolles d'aquella beguda. Avui dia ho entén. El periodista Fernando Ónega va assegurar que Julio Iglesias és un tastador professional de vins, ja que és capaç de diferenciar un bon vi d'un vi exquisit, la qual cosa no és tasca fàcil i li costa a més d'un professional al món. No així que amb això, el cantant també és capaç de reconèixer marques i també l'any del vi, la qual cosa resulta impressionant ja que no es dedica a això en específic.

El vi és una de les seves passions més grans

El seu amor pel vi no només va quedar allà. Julio Iglesias també es va convertir en cellerer quan ja es podia permetre despeses gegants. Comprava tota mena de vins, des dels més cars fins als més barats, però llavors va pensar "per què no fer jo els meus propis vins?". Va ser llavors quan es va posar en contacte amb Bertrand Erhard Petel, al seu costat va crear Montecastro. Ell mateix ha dit que el vi que produeixen és meravellós.

Julio Iglesias
Julio Iglesias

Tanmateix, el més sorprenent de la seva passió pels vins és que aquest és capaç d'identificar qualsevol tipus de vi sense problemes, fins i tot tenint els ulls embenats. Alguns concorden que és la seva especialitat, moltes vegades en el passat se li va oferir ser un tastador professional dedicat a això especialment, però la música sempre va ser una part important del seu cor així com el vi ho és del seu paladar.