La fama de Julio Iglesias és indubtable. El famós cantant aviat arribarà a les vuit dècades d'edat, que es diu aviat. Sense cap dubte, ha tingut una vida longeva i reeixida, encara que fa no molt vam saber d'ell quan va sortir a defensar la seva exesposa, Isabel Preysler, mare de tres dels seus fills, davant les actituds "poc cavalleroses" per les quals va optar Mario Vargas Llosa davant la seva separació. L'artista va ser clar, i va dir que un cavaller no actua d'aquesta forma, i que en tot moment, a la parella se li desitja el millor.

Julio Iglesias té 8 fills, però potser la majoria només conegui Enrique Iglesias

Els tres fills grans de Julio Iglesias els va tenir amb Isabel Preysler, i és dels que més informació es té. Però quan ens n'anem als seus altres 5 fills, que va tenir amb Miranda Rynsburger, potser passen una mica desapercebuts. Aquí els enumerem un per un, començant pel més gran d'aquest particular grup. Miguel Alejandro encapçala la llista. El jove de 25 anys va tenir una infantesa distribuïda entre Miami i Punta Cana, nascut en el Mount Sinai de Miami. El fill gran de Julio Iglesias i Miranda Rynsburger va passar la seva infantesa entre una mansió i una altra, ambdues propietat de l'espanyol. Com una dada curiosa, es diu així en honor al regidor del PP assassinat l'any del seu naixement, Miguel Ángel Blanco.

El fill gran d'aquest grup va heretar el gust del seu pare per la música. El mateix va fer Rodrigo, a qui hem pogut veure li agrada molt la guitarra. Els dos treballen junts, però la veritat és que la meta final de Miguel Alejandro està en les finances. El més petit de tots els fills de Julio Iglesias és Guillermo, que encara es manté en l'adolescència. Vam poder veure'l en una foto amb la seva mascota, però és de qui menys se'n sap.

Mentre que els tres fills de la parella se'n van pel costat del pare, les filles fan el mateix amb la seva mare, començant amb Victoria i Cristina Iglesias, les bessones que tenen. Sens dubte, van heretar el gen de la moda de Miranda Rynsburger, i desitgen triomfar en aquest àmbit, així com ho ha fet la seva mare. Hi ha una cosa admirable en les seves intencions, i és que intenten fer-ho pels seus propis mitjans, ja que han declarat que desitgen que se'ls conegui per la seva pròpia persona, i no per ser les filles de Julio Iglesias. També tenen ambdós comptes a Instagram on tenen nombres propers de seguidors, però no són massa actives, doncs es limiten a pujar alguna foto de tant en tant, i últimament les han deixat abandonades.