Josep Maria Mainat s'ha explicat per primera vegada en una televisió d'àmbit estatal. Ha estat al programa 'Equipo de Investigación' de la catalana Glòria Serra, que portava tota la setmana esbombant el testimoni del productor com a una exclusiva. Un terme inexacte, ja que Mainat ja havia parlat al 'Tot es mou' de TV3. El que no s'esperava, però, és que l'espai li reservés una sorpresa que no li ha fet gens de gràcia, però que sí que convertia l'anàlisi del cas en una primícia: confrontar la seva intervenció amb el de la polèmica exdona investigada per, suposadament, intentar assassinar-lo: Angela Dobrowolski. 

Clica a la imatge per veure el programa sencer:

Josep Maria Mainat Glòria Serra La Sexta

Glòria Serra observa Josep Maria Mainat a 'Equipo de Investigación' / La Sexta

Angela Dobrowolski entrevista La Sexta

Angela Dobrowolski entrevistada a 'Equipo de Investigación' / La Sexta

No es tractava, per tant, d'un programa per explicar la versió del de la Trinca, tal i com li havien assegurat. Més aviat va ser una mena de cara a cara, confrontant relats. Evidentment, el producte final era més ric, però no respectava l'acord inicial amb Mainat, fet que l'ha decebut i molt. "No té res a veure amb el que vam pactar. Ni tan sols em van informar de que apareixeria al programa", ha dit, sentenciant la jugada de Serra i la cadena d'Atresmedia: "em sento enganyat i manipulat". El seu lament ha provocat tota mena de reaccions: molts no s'expliquen que, tot i la seva experiència, hagi pecat d'innocent. Mentrestant, a l'altra banda, Serra treu pit per la jugada. 

Josep Maria Mainat trist La Sexta

Josep Maria Mainat trist i decebut / La Sexta

Glòria Serra Equipo de Investigación La Sexta

Glòria Serra presenta 'Equipo de Investigación' / La Sexta 

Angela Dobrowolski selfie La Sexta

Angela Dobrowolski fent-se selfies en acabar l'entrevista / La Sexta

Angela, que passa d'àngel a dimoni amb facilitat astorant, és en plena ofensiva descarada als mitjans de comunicació: atacs a xarxes i un relat difícilment creïble a les televisions, contraatacant l'exmarit. El xou continuarà aviat a 'Sábado Deluxe': ja ho avisar en aquells àudios passats de voltes: "esto interesará a los de 'Sálvame'"

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat