Ignacio Garriga és el gran empestat d'aquestes eleccions. En el primer debat electoral a TVE, el candidat de Vox va ser ignorat per la majoria de futurs diputats fins al punt que el moderador Xabier Fortes els va convidar a debatre-hi. Encara queden dos debats televisius, el de TV3 serà dimarts i el de La Sexta dijous. Vicent Sanchis i Ana Pastor en seran els moderadors i han convidat també la ultradreta, com va fer La Vanguardia, tot i no tenir representació parlamentària. Només un periodista organitza un debat a set, negant-se a convidar-hi l'extrema dreta. És Josep Cuní.

aqui cuni SER

Josep Cuní entrevista Carmen Calvo, Cadena SER

Divendres a la Cadena SER, programa Aquí Cuní al 103.5 de la FM, hi haurà els set candidats a president que pertanyen a partits que van ser escollits les últimes eleccions catalanes, el 2017. Josep Cuní es nega a fer el joc a la dreta extrema amb molta habilitat: convidar els partits presents a la Cambra que es renova. TV3 va dir que convida Vox al debat i a l'entrevista electoral de Lídia Heredia perquè va treure 2 diputats a Catalunya l'any 2019, però en eleccions a una altra Cambra legislativa, el Congrés dels diputats.

ignacio garriga ACN

Ignacio Garriga diputat per Barcelona al Congreso, ACN

Les xarxes contemplen indignades com els ultres colonitzen els debats, les teles, les ràdios. Totes les patums periodístiques han passat per l'adreçador de convidar Ignacio Garriga i la ultradreta de Vox: Basté, Rosel, Heredia, Sanchis, Ferreras, Fortes... Només un ha dit que a Vox, ni entrevista electoral ni cadira en el debat.

ENTREVISTA JOSEP CUNÍ - ROBERTO LÁZARO_00

Josep Cuní, foto: Roberto Lázaro

La ultradreta no té un sol escó al Parlament. Com Primàries Catalunya, el PACMA, el FNC o allò de de Marta Pascal.  Si Vox vol veu, que se la guanyi abans a les urnes. És Josep Cuní.  Als 67 anys i a casa seva convida qui vol. Catalunya només tindrà un debat sense la ultradreta, el de SER Catalunya.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat