"Que vingui una persona de Vox en aquest programa, periodísticament, crec que la ciutadania té dret a escoltar les barbaritats que poden arribar a dir en tres minuts quadrats i estem aquí també per intentar que no les diguin. Però la democràcia té aquestes coses meravellosament espantoses en molts casos que és que empara fins i tot a partits que ni creuen en ella". Són paraules que va verbalitzar dimarts Jordi Basté segons després d'haver entrevistat el candidat de Vox a les eleccions catalanes, Ignacio Garriga.

baste garriga

Jordi Basté i Ignacio Garriga

El director d'El món a RAC1 es justificava afegint que "A Catalunya no hi ha llei electoral, per tant, ens hem de basar en la LOREG i en el que ens diu des d'un punt de vista legal, la Junta Electoral central espanyola". Sota els mateixos paràmetres aquest dimecres el mateix polític de la formació ultra visitarà el plató d'Els Matins a TV3, que no fa falta ser molt espavilat per saber que aquest matí es convertirà en Els Matons després de sentir el to casernari i perdonavides amb el que s'expressarà Garriga. 

A RAC1 ja va sortir escaldat després d'insultar Pilar Rahola, Toni Soler o la pròpia TV3, que si per ells fos, quedaria tancada i barrada. Garriga i la seva fachipandi no es cansen de dir que la televisió catalana és una màfia al servei de l'independentisme. Curiós, que aquesta màfia, com ells diuen, els hi doni veu i vot i uns minuts per deixar-los-hi dir les bajanades que vulguin. Oriol Grau ja va lamentar al FAQS fa unes setmanes que convidant els ultres se'ls empeny a que després arribin als Parlaments i després, tots a córrer i a llepar-se les ferides. Planyem Lídia Heredia. Ja va haver de suportar els atacs infectes d'Inés Arrimadas i ara, aquest personatge de Vox. De moment, a jutjar per la reacció a la xarxa dels espectadors, són molts els que comparteixen les queixes de Grau i els que no sintonitzaran TV3 aquest matí per convidar el diable a casa:

Quin contrasentit: Garriga entrevistat a una tele que, si ells manessin, el primer que farien seria suprimir-la. El candidat ultra també és odontòleg... Avui, els que tenen mal de queixals, i de panxa, són els espectadors de TV3. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat