Ignacio Garriga és l'estrella emergent de Vox. Santiago Abascal ha escollit aquest diputat per Barcelona per defensar la moció de censura a Sánchez.  És l'escollit perquè el partit ultradretà té possibilitats d'entrar per primer cop al Parlament de Catalunya al febrer. Posarà de cap de llista el santcugatenc Ignacio Gariga, de 33 anys.

ignacio garriga vox efe

Ignacio Garriga a la moció de censura, EFE

Li arriba el gran moment quan té l'edat de Crist. Molt idoni ja que és ultracatòlic, com revela El Español: "Garriga se retira a rezar al Cristo tiroteado en el 36 antes de la moción de censura". Casat i amb quatre fills. Jove, odontòleg i amb família molt nombrosa.

El digital revela la part religiosa del polític català: "Es de profundas convicciones católicas. Fue monaguillo hasta los 12 años en la parroquia de Mirasol, entre Sant Cugat y Rubí. El párroco le inculcó la devoción. Porta en la muñeca un “Detente”. Junto a su reloj lleva pulsera de tela con bandera de España y la frase: “Detente, el corazón de de Jesús está conmigo”. Un altre digital,  LOC, parla dels seus orígens familiars "Ignacio Garriga Vaz de Concicao es padre de cuatro hijos y el menor de cinco hermanos. Sus padre es de origen belga y su madre es ecuatoguineana".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ignacio Garriga (@garriga_ignacio) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ignacio Garriga (@garriga_ignacio) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ignacio Garriga (@garriga_ignacio) on

Abans de ser diputat de Vox i candidat a presidir la Generalitat era dentista i del PP: "Licenciado en Odontología llegó a ejercer su profesión. Profesor en la Facultad de la UIC (Universitat propera a l'Opus Dei). Se unió a las nuevas generaciones del PP. Fue candidato a la alcaldía de Sant Cugat del Vallès". Ensenya la seva dona a xarxes amb qui porta 9 anys casat i 18 de relació. Segueix amb la primera nòvia a qui va conèixer quan Garriga tenia 15 anys. Una llarga història d'amor explicada a un instagram seguit per 30 mil followers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ignacio Garriga (@garriga_ignacio) on

Necessitarà més vots per ser diputat al Parlament de Catalunya el 14 de febrer. Una cosa segur que celebrarà aquell diumenge: el dia dels enamorats a Espanya.