José Antonio Zarzalejos passa per ser un dels columnistes més llepons de la monarquia. Exdirector del diari ABC, el butlletí oficial de Zarzuela, s'ha espantat amb la petició de JxCat i ERC de suspendre la visita del rei Felip dilluns a Barcelona pels Premis princesa de Girona per evitar coincidir amb la campanya electoral. Zarzalejos tenia por: si la junta Electoral donava la raó als independentistes hauria estat la primera pedra "per enderrocar la Corona":

zarzalejos rei felip GTRES

GTRES

Zarzalejos es mira Felip com un súbdit al seu rei. Felip a Catalunya en plena campanya i Elionor parlant en català per defensar la unitat d'Espanya. Dos bons cartells electorals de Vox o Ciutadans o el PP. Però Zarzalejos havia avisat, això seria la fi d'Espanya com a regnat. La JEC s'ha negat a moure l'acte del rei i es farà. Zarzalejos ha seguit fent el ridícul anunciant que l'edifici on es farà l'acte és "emblemàtic". I insulta els barcelonins titllant-los d'"ignorantes" per no reconéixer-ho. Un senyor gran de Bilbao dient als barcelonins què és emblemàtic de la seva ciutat. Delirant. Es refereix a l'irrellevant Palau de Congressos de la Diagonal. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Palau Congressos de Catalunya (@palaucongcat) on

No hi ha ni un sol barceloní que consideri aquesta mola de ciment entre els 10 edificis més emblemàtics de la ciutat. I la seva ubicació és encara pitjor: al costat d'una autovia, entre el RACC i l'Hotel Juan Carlos, a la quinta forca per la majoria de ciutadans. Un bunyol sense finestres ni veïns, idoni per actes molt protegits, com el d'Elionor debutant a Catalunya. A l'ignorant Zarzalejos li han caigut bufetades amb la mà oberta:

zarzlaejos rei efe

EFE

Zarzalejos, a l'extrema dreta de la foto,  és el mestretites que alliçona catalans sobre coneixements de la seva capital. Losantos anomenava Zarzalejos amb el malnom "Carcalejos". Als barcelonins no els cal tanta inventiva. Només escurçar-li el cognom: Lejos.