El famós presentador de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, ha desencadenat una onada d'especulacions després de la seva sobtada baixa mèdica que l'ha allunyat dels platós de televisió en els últims dies. Des de dimarts passat 23 de maig, Vázquez no ha tornat a ser vist en acció, deixant els seus seguidors enjòlit i generant tota mena de rumors sobre el seu estat de salut. "Es troba indispost. Un petonàs fort, allà estem amb tu", va comentar Carlos Sobera, que ha assumit temporalment el seu lloc com a presentador en programes com 'Sálvame', 'Viernes Deluxe' i 'Supervivientes'. Tanmateix, aquestes simples explicacions no han estat suficients per calmar la curiositat del públic sobre la salut del presentador.

Diego Arrabal dona llum sobre l'estat de salut de Jorge Javier Vázquez, però el misteri persisteix

Diego Arrabal, conegut paparazzi, ha estat l'únic en donar una mica de llum sobre la situació de Vázquez. En un dels seus vídeos de YouTube, va revelar: "Li van seguir fins a l'hospital i es va saber que li estaven fent proves". Tanmateix, Arrabal ha respectat la privacitat del presentador i s'ha abstingut de donar més detalls sobre el que li està passant realment a Jorge Javier Vázquez. "Si no ho diu ell, jo no puc parlar del que li passa, per és un problema de salut", va afegir el paparazzi.

A causa del misteri sobre l'estat de salut del presentador, les especulacions no s'han fet esperar i els rumors s'han multiplicat, ja que aquest no és el primer revés de salut a què Vázquez s'ha enfrontat en els últims anys. El 2019, va patir un ictus que el va portar a sotmetre's a una operació d'urgència. Aquell mateix any, va haver de passar per la sala d'operacions novament a causa de complicacions amb els stents col·locats durant la primera cirurgia. A més, el 2022, va ser hospitalitzat per patir mal d'altura durant unes vacances al Perú. A més de tot això, s'ha de tenir en compte que Jorge Javier Vázquez també va haver d'enfrontar una batalla contra la depressió després de patir l'ictus, un tema sobre el qual ha estat molt sincer en diverses entrevistes.

L'impacte dels canvis en Telecinco en la salut de Jorge Javier Vázquez

Així mateix, algunes fonts properes han revelat que l'impacte emocional dels recents canvis en Telecinco també podria haver afectat Vázquez. Segons els informants, la cancel·lació de 'Sálvame' i els comiats massius en La Fábrica de la Tele, productora del programa, haurien generat una pujada de la tensió del presentador. Tanmateix, aquests rumors no han estat confirmats de forma oficial.

Encara que ningú no pot aventurar-se a posar nom a la malaltia que afligeix el presentador, és evident que es tracta d'un problema que ha volgut mantenir en secret. Els rumors són sobre la taula, però només Jorge Javier Vázquez té la resposta. S'espera que, quan torni a Telecinco, brindi explicacions per aclarir tot. No obstant això, malgrat la seva absència als platós, recentment va assistir al teatre de Madrid juntament amb Rocío Carrasco per gaudir de l'obra 'Aladdin', mentre 'Supervivientes' es trobava en plena emissió. Aquesta situació ha causat una gran incertesa entre els espectadors, que se senten confosos per les revelacions de Diego Arrabal i l'aparent bona salut física del presentador.