La imatge de Telecinco està totalment feta malbé. La nova direcció de Mediaset s'encarrega de desvincular-se del passat, però serà un procés llarg i tediós. Hi ha famosos que encara no volen formar part dels programes del grup de comunicació de Fuencarral. Actors, cantants o futbolistes, entre d'altres, no volen veure's relacionats amb aquesta cadena. Per norma general, Telecinco compte amb els rostres de sempre, famosos per les seves relacions, per la seva aparició en revistes, polèmiques, o pel cognom.

Juan José Ballesta és un dels actors que ha dit que "no" en nombroses ocasions a propostes de Mediaset. En canvi, no li ha importat participar en altres projectes, com 'MasterChef'. Encara que el seu és la interpretació, mentre no faci malbé la seva imatge, s'atreveix amb tot. Ell mateix va comptar Jordi Évole en el seu últim programa que mai no participaria en formats com 'Supervivientes', i ha rebut la trucada en nombroses ocasions. De fet, 'Socialité' és qui va destapar els rumors de la seva desaparició.

Juan José Ballesta EFE
Juan José Ballesta EFE

Juan José Ballesta no està disposat a participar en programes que facin malbé la seva imatge per diners

"Sempre blancs i sempre me l'he passat bé i que no han repercutit en la meva carrera. No em veuràs a 'Supervivientes' o a 'Gran Hermano'. No dic que siguin dolents, però cada un porta la seva carrera com vol. Jo personalment penso que això és pa per avui i fam per demà".

Reconeix que a ell li han trucat de tots aquests programes, però, creu que encara que tinguis conflictes econòmics, com ha passat ell, no s'han d'acceptar mai. "I en ratxes en les quals no he anat tan bé de diners i m'han ofert molts diners. Però no ho he fet, sempre he aguantat esperant que m'arribés un bon projecte", revelava.

Juan José Ballesta RTVE
Juan José Ballesta RTVE

A Juan José Ballesta no li cauen els anells. Ell sap que el treball de l'actor és complicat, i si el seu telèfon no sona, una cosa que l'ha succeït en nombroses ocasions, és capaç de treballar de qualsevol cosa. L'important és la seva família. "Et ratlles una mica. M'han entrat moltes pors moltes vegades, evidentment."

Sol acudir a esdeveniments i concedeix entrevistes en televisió, com la de Jordi Évole, perquè productors i directors el recordin. Espera la trucada per a algun projecte. En el seu moment més àlgid de la carrera, Juan José Ballesta es va sentir desconcertat i va deixar la interpretació per treballar de marbrista, on cobrava tan sols 700 euros al mes.