El futur de Jorge Javier Vázquez està sempre en l'aire. Són molts els que escriuen sobre el declivi del mític presentador, però pocs els que saben la veritat. A causa de les audiències que arrossega Telecinco aquest últim any, s'han parlat d'acomiadaments amb la nova direcció, però de moment el català no està en la llista. No obstant això, Vázquez sap que tot té un final, i el seu serà més aviat que tard, però per decisió seva.

Aquesta setmana Diego Arrabal informava sobre l'imminent acomiadament de Jorge Javier Vázquez. Amb motiu de la seva exclusiva en Lectures, on mostrava la seva nova cara, el català ironitzava amb la notícia. "És cert. Ho explico demà en la meva exclusiva de 'Lecturas'. Estic desfet", va escriure burlant-se del paparazzi.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez

Segons Diego Arrabal, Jorge Javier Vázquez ja no encaixaria en la nova línia editorial del grup de comunicació amb la nova directiva. Li haurien comunicat al català que "quan acabi 'Supervivents" anirà "a la nevera". Podria quedar-se sense programes fins que finalitzi el seu contracte, que va renovar Paolo Vasile.

"Jo ja vaig dir que acabaria a començaments d'estiu o, com molt, a començaments de setembre, amb la nova temporada, explica Arrabal en el seu vídeo, en espera de conèixer-se la versió del presentador.

Jorge Javier Vázquez i Yolanda Díaz
Jorge Javier Vázquez i Yolanda Díaz

Jorge Javier Vázquez mostra el seu suport a Yolanda Díaz

I si parlem d'un hipotètic final de Jorge Javier Vázquez en televisió, el català tindria clar la seva pròxima aventura, una de les més complicades. En més d'una ocasió s'ha pronunciat sobre política arremetent durament contra alguns partits polítics.

Jorge Javier Vázquez va assistir a l'acte de presentació de Yolanda Díaz com a candidata a la presidència del Govern, que va comptar amb diversos líders polítics de l'esquerra, excepte les líders de Podemos.

Jorge Javier Vázquez tweet
Jorge Javier Vázquez tweet

En el pas el català va donar suport a Pablo Iglesias, després a Pedro Sánchez, i ha participat en diversos actes. "Em van convidar a l'acte i vaig acudir com convidat a escoltar", ha justificat el presentador de 'Sálvame'. "Crec que escoltar i sobretot de política és una cosa que practiquem poc", ha afegit Vázquez. "Falten nou mesos per a les generals i continuem escoltant", ha explicat.

No obstant això, no ha volgut parlar sobre les sonades absències de les líders de Podemos. "Tothom sap que tinc molta simpatia per Yolanda Díaz, de la mateixa manera que la tinc per Nadia Calviño, Pedro Sánchez, María Jesús Montero, Irene Montero i tanta una altra gent de l'esquerra", ha afirmat.

Posteriorment a l'acte va poder felicitar-la en persona i es van fer una fotografia que quedarà immortalitzada per sempre.