Jorge Javier Vázquez s'ha engreixat amb els elogis del seu públic català que ha esgotat les entrades pel seu musical, però alhora s'ha aprimat 15 kg. Aprofita per entrevistar-se i promocionar una empresa de dietes i es deixa fer fotos en banyador com si Lecturas fos Men's Health:. Aquest és l'anunci de l'empresa que paga l'anunci: l'antes i el después:

Jorge Javier platja GTRES

GTRES

DjfZa7xWsAAWqtP

Jorge fa l'espot pagat per l'empresa Pronokal: "Perdí 5 kg en 2 semanas. Me gustan sus galletas de chocolate, saben a galleta de chocolate". Després reconeix que fa exercici 5 dies la setmana, amb entrenador personal, i que porta més de tres liposuccions arreu del cos, però no se'n farà més perquè l'obliguen a passar el post-operatori sense treballar i només pot liposuccionar-se de vacances, i no les vol malgastar en això. Queda clar que no el patrocina Corporación Dermoestética.

jorge javier novio gtres

GTRES

Han passat 7 estius des d'aquelles  imatges de Jorge i el seu aleshores nòvio Paco a la Barceloneta i el nou Jorge de 70 kg sense nòvio. Diu que li agraden els homes més joves i no famosos, ja que mai s'ha embolicat amb una celebrity. Serà el presentador de GH VIP en lloc de Jordi González. Va contribuir a que acabés GH pels que enyoraven Milá. Telecinco l'espera, i els seus seguidors volen que es pronunciï sobre el tema de l'estiu: el marit d'ana Rosa. Va ser ella qui el va descobrir a la TV al programa Extra Rosa fa 21 anys