Jorge, asúmelo: tú no eres una vedete. Una de les frases de l'obra Grandes éxitos que demostren el grau d'autoparòdia a què ha arribat el presentador, productor teatral, escriptor i cantant Jorge Javier Vázquez. Cantant? En un altre moment de l'espectacle (no cal dir-ne exactament obra de teatre) la gran Marta Ribera li etziva "Había una época en que para ser cantante había que saber cantar". La platea aplaudia enfervorida. El públic que omple, i de gom a gom, el teatre Tívoli de Barcelona és el mateix que mira Sálvame: molt. Senyores de Badalona que van cantar Serrat a cor què vols a duet amb Vázquez: Qué bonito es Badalonaaaaa, però el moment culminant és quan Vázquez s'atreveix a improvisar. A la segona part del xou, més energètica que la primera, el protagonista fa que el públic li demani cançons i el de Telecinco va arrencar-se amb Que tinguem sort de Lluís Llach.

No trobaran el vídeo del moment Així pren de Jorge Javier Vázquez perquè no el deixen gravar. Confessa que se la sap perquè es va enamorar d'un monitor "no sé si de Olot o de Vic" amb qui va compartir colònies. El dia de l'estrena va preferir La Gavina de Marina Rosell. Tenen fins diumenge per anar de públic i demanar-li L'estaca. Jorge s'atreveix amb tot, l'obra és un enorme gag allargat on ell fa de diva de la TV que vol gravar un disc i exigeix que l'acompanyi una famosa a qui va esbudellar a Deluxe i es detesten. No li cal argument, el públic vol veure Vázquez i el té durant 2 hores a tocar. Hi ha algú que ens va confessar que li va agradar més Iba en serio, l'anterior xou, però no hi ha massa diferències. Són la biografia de Vázquez i la paròdia de Vázquez, i es confonen. Ell se sap una estrella i ho llueix.

"Haremos lo nunca visto" li diu el productor i ell respon: "Eso es imposible, ya he enseñado hasta el culo en instagram". Vázquez va fer 48 anys damunt l'escenari d'una de les seves ciutats, Barcelona. Sold out repetia sense parar: totes les entrades venudes. Deixa que la seva companya li digui "Champiñón de Badalona". Per al seu públic i pel teatre, trufa negra de Badalona.