Màxima expectació per com començaria El programa del verano, successor d'El programa de AR durant l'estiu a càrrec de l'equip d'Ana Rosa Quintana. Joaquín Prat a les 8:55 del matí empassava saliva, entra en directe i les primeres paraules són "Ola de calor en España". La calor la passava ell. El paperot de fer un programa sense tractar la notícia del dia: la detenció del marit d'Ana Rosa per dos suposats delictes de revelació de secrets i extorsió. Primera connexió en directe. Nervis al control. Connectem amb el domicili d'Ana Rosa? No, amb la Gran Via de Barcelona i una reportera rossa tractant de la vaga del taxi. Al vidre d'un taxista una pintada premonitòria que podria aplicar-se-la Ana Rosa: "No tengo fuerzas para rendirme".

WhatsApp Image 2018 08 01 at 11.26.59

Telecinco

És humà que els que cobren del programa de l'estrella de Telecinco, tot i que Ana Rosa ja no n'és la productora, li tinguin respecte o fins i tot amistat. Mayka Navarro ha fet el que podia: enviar-li ànims a la seva jefa i deixar que els especialistes de tribunals de Madrid facin el seguiment del tema.

Però els espectadors de Telecinco no troben la notícia per enlloc. Sálvame va ocultar el tema, acostumats com estan a esbudellar tot famós que caigui en desgràcia. L'afer és portada de diversos diaris de paper i a La Sexta van fer una cosa molt estranya. Van oferir la notícia però només deien al final: "El detenido es marido de la periodista Ana Rosa Quintana". Si el detingut no fos el marit de qui és no donarien la notícia, però ho diuen d'esma, de passada. I era la competència, Atresmedia. El respecte cap a una companya pot confondre's amb gremialisme. Els polítics deuen pensar que quan hi ha un polític detingut l'ensenyen del dret i del revés pels informatius, com ha de ser. Joaquín Prat preferia fer el programa de sempre: entrevistar un de Ciutadans, qui sigui.

ana rosa prat t5

joaquin prat t5

Telecinco

Abans, Prat ha entrevistat un policia, però no era per l'operació Villarejo, que no ha merescut ni un breu, sinó per la detenció d'un violador fugat. La Policia mereix entrevista però per unes actuacions judicials i per altres no. La xarxa no s'empassa tanta barra:

marit ana rosa efe

EFE

La notícia és que Ana Rosa no ha aturat les vacances per presentar un especial. Prefereix mirar els toros des de la barrera.