La ruptura amorosa de Jorge Javier Vázquez s'està explicant per etapes, però no ha estat fins el dimecres que s'ha posat a la venda Lecturas que el badaloní ha donat l'exclusiva a la seva revista del cor (trencat). En una etapa de recés, al Carib i amb la seva mare, entre l'emissió dels Got talent gravats i l'inici de Supervivientes, J.J. revela que no va tallar amb Paco, l'amor de la seva vida els últims 10 anys sinó que va ser Paco qui va abandonar el presentador. Es refereix a l'exparella com a si fos M. Rajoy amb la inicial del nom de pila: pe punto. I diu "P. y yo tuvimos un desencuentro bobo, pero muy bobo, y él se fue de casa". Quan això passa és la gota que fa vessar el vas, estaven malament i una ximpleria precipita la ruptura. Paco no ha concedit mai entrevistes i Deluxe no té prou diners per pagar-li un plató, com li passa a l'exmarit de Letícia. Però l'entrevista aclareix que Jorge no va tallar sinó que és "el deixat".

jorge javier novio  GTRES

GTRES

"Esto no se corta de un día para otro" reconeix. Tot va succeir la setmana de més tensió a la mansió Vázquez: "Pasó en un momento muy especial. Se produjo a una semana del estreno de ‘Grandes éxitos’. Y en aquel momento me dije: “No puedo recrearme en este asunto ahora. No toca. Ahora lo que tengo que hacer es entregarme y pensar en el estreno, luego ya pensaré sobre lo que me está sucediendo”. Y así fue, lo aparté de mi cabeza y... “. I no l'ha tornat a veure mai més. Paco va fer un cop de porta i Vázquez el va trucar a la desesperada: "Le llamé pero no contestó. Entendí que necesitaba su espacio. Desde entonces no hemos vuelto a hablar". Mala peça al teler quan no t'agafen el telèfon. Però el presentador confessa que segueix enamorat del seu ex:  "A P. lo quiero muchísimo".

jorge javier i exnovio de la ma  GTRES

GTRES

 I ara què? sense parella podria tornar aquell Jorge de les nits boges a Barcelona i Madrid lligant amb homes. Es confessa: "No quiero que aparezca ningún elemento de tristeza, melancolía ni de nostalgia". A les penes punyalades. Un amant o un nou nòvio? "Un novio ni en pintura". Madrid està avisat. La nit espera Vázquez a veure quan li dura el dol. La part més reflexiva de la ruptura l'explica així: "He aprendido a no pensar. No le doy vueltas, estoy así y punto". I punt.

 

Hoy salimos mi madre y yo en @revistalecturas así de guapos 

A post shared by Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) on

L'entrevista la concedeix des d'una gandula al Carib de la mà de la seva mare: "No la he traído para que sea mi paño de lágrimas, es una de las personas más importantes de mi vida". Jorge és com tots nosaltres: si ens deixen a ple hivern: manta (o si ets ric, platja), la mama i un pot king size de gelat de xocolata. Jorge Javier serà ell el superviviente.