El programa Tot es mou de TV3 busca presentador per la propera temporada. Des que Lluís Marquina va anunciar que abandonava no només el magazine de tardes sinó el canal, en una excedència per cuidar dels seus fills, s'ha obert el càsting. Vicent Sanchis té un paper dificilíssim: trobar dins la casa, o fora i pagant, una cara capaç de conduir la part frívola del programa. No cal un periodista sinó una cosa més àmplia: un comunicador. A dins del programa hi ha candidats en forma, com el reporter, redactor i co-presentador Jordi Gil.

jordi gil TV3 (2)

Jordi Gil a TV3

El reporter ha fet carrera a la cadena pública, i ha aparegut a totes les franges: feia els reportatges nocturns de l'Hora Q que presentava al late night Helena Garcia Melero. Presentava l'Info K per a nens i ha estat als Serveis Informatius. Ara és una de les cares del magazine de tarda, especialista en esports. A la vida privada és un contumaç atleta i l'últim que ha fet és pujar a Montserrat per l'escala, 2500 graons:

jordi gil 1

jordi gil 2

jordi gil 3

Jordi Gil, sporty, Instagram

Escriu Gil: "Avui no puc ser a Montserrat, però les 2180 escales de la Vertical ja les vaig pujar dimarts! 36 hores després d’acabar l’IM! Mil gràcies bombers amb causa". S'apunta a tots els reptes físics i li queda un repte per afrontar: presentar el Tot es mou. És a la llista de candidats de Vicent Sanchis. Parella amb Laia Ferrer? Si no tenen pressupost per anar a fora, no és mala solució.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat