L'Info K és un plat de peix i hem de posar bones patates fregides perquè el nen s'ho mengi. Mai havia estat tan bona la definició d'un informatiu infantil. Ja fa 20 anys que TV3 emet aquest TN per canalla i alguns dels seus presentadors històrics han passat per Els matins de Lídia Heredia per parlar-ne. La primera cara va ser la de Núria Solé entre els anys 2001 i 2003. L'editora i conductora del TN comarques està canviada, com a periodista i com a presentadora. La tarragonina ara farà 44 anys:

nuria sole 2001 tv3

nuRIA SOLE tv3

Núria Solé, TV3

Un canvi no tan espectacular: Solé segueix oferint una imatge fresca, càlida i juvenil a l'antena de TV3. Ara que s'estalvia aquella absurda connexió amb Ricard Ustrell per "explicar" el TN comarques, s'ha tret un pes de sobre. Eficaç i professional, gràcies en part a fer la mili al TN complicat de fer, l'Info K. Núria Solé: "Plantejar com expliquem als nens la vida és un repte, cal revisar els textos moltes vegades. Fer-ho amb les seves paraules, les bones i les no tan bones". Altres ex de l'Info K: Lluís Marquina i Jordi Gil, ara al Tot es mou:

lluis marquina tv3

jordi gil info k

Marquina i Gil, TV3

Però d'entre els expresentadors el més popular i el que ha marxat més lluny és Manel Alías, el millor corresponsal de tot TV3, el de Moscou. Impressionant el seu canvi, de feina i físic:

manel alies info k TV3

Manel Alías, quan feia l'Info K l'any 2003, TV3

Com explicar la matança de l'11-S als nens sense imatges agressives ni traumàtiques? "Es pot explicar tot però no es pot ensenyar tot". Aquesta és una bona màxima del gran format de TV3, que cap altra cadena té esma ni de copiar. Ara la que ja no el fa però el mira amb els seus fills és Nuría Solé. Quan acabi el seu exitós i líder d'audiència TN comarques, que torni a fer l'info K.