El programa Tot es mou està fent bo el seu títol. Està fent milers de canvis i els està sortint bé. La nova direcció de la cadena va decidir que per salvar Planta baixa calia posar el programa d'Agnès Marquès a la tarda i a canvi reubicar Helena García Melero als migdies. La jugada ha estat bona només per Tot es mou. Fa bones audiències, ahir 14,7%. En canvi Planta baixa fa el pitjor share de TV3 i no acostuma a fer més d'un dígit: l'últim programa un fluix 8%. Mentrestant Tot es mou es consolida al migdia liderant els magazines informatius. Melero ho fa molt bé.

hora q 2009 tv3
Helna G. Melero i Jordi Gil, TV3

Helena García Melero ha triomfat tot i els canvis de parella masculina al programa. Del primer company a Tot es mou, Francesc Sòria, al qüestionat Lluís Marquina, que ha deixat TV3 per treballar a Andorra, i ara de Jordi Gil a Sara Loscos. El co-presentador Jordi Gil ha deixat la seva feina com a conductor de la part més frívola de l'espai, feliçment desapareguda, i en canvi s'opta per una altra dona, Sara Loscos fent la "central de dades". Bon duet femení Melero-Loscos. Jordi Gil no abandona el programa sinó que, com va avançar en exclusiva EN Blau, té un nou destí al programa: ser corresponsal a Madrid.

tem tv3
Tot es mou, TV3
Jordi Gil TV3
Jordi Gil TV3
jordi gil madrid Stories
Jordi Gil a Madrid, Stories

Jordi Gil accepta el repte. El seu paper quedava desdibuixat un cop acceptat que TV3 no sap fer Entreteniment. És una TV de periodistes, no de guionistes, ni graciosos. Els programes d'Entreteniment es deixen a les productores externes, com Minoria absoluta per l'Està passant i Polònia o La Manchester per Planta baixa i Col·lapse. I Jordi Gil rep un encàrrec: el programa és només d'actualitat i a aquella hora, el migdia, cal algú destacat a Madrid. Fins ara optaven per tirar dels corresponsals de TV3, en són molts a la capital: Albert Calatrava, Carles Castellnou, Marta Viladot, Eva Pelegrí, Josep Capella, Rubén Cabús, Sebas Guim...Però a aquelles hores, a prop del TN Migdia, tots estan ocupats i volien un en exclusiva per fer connexions amb la Melero. Dit i fet: Jordi Gil canvia de vida i deixa la seva estimada Catalunya, que es recorria fent de runner, i s'instal·la a la capital d'Espanya. Penja stories del Pirulí i fotos al Congreso:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordi Gil (@jordigil77)

Nova vida a Madrid, nous costums, estar acreditat a tot, del Congreso a la Moncloa, del CGPJ a l'Assemblea de Madrid... Un estrés. I a sobre sol. La seva parella és catalana i viu a Catalunya, la gran analista d'imatge política Patrycia Centeno. És la seva companya al programa i a la vida com va publicar EN Blau. Són nòvios.

jordi gil patricia centeno tv3

patricia centeno tv3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordi Gil (@jordigil77)

Jordi Gil entre dues grans dones. Helena Garcia Melero, amb qui ja feia parella professional al late night produït per TV3 L'hora Q, i Patrícia Centeno. Tot es mou, sobretot Jordi Gil: es mou 500 km, de Catalunya a Madrid.