L'amor ha tornat a sorgir als platós de TV3. El roce fa el carinyu. EN Blau ja va avançar en exclusiva que va succeir al Telenotícies cap de setmana: Cristina Riba és parella sentimental d'Artur Peguera, la presentadora i el d'esports. També va haver-hi una relació dins el Departament d'Esports: Xavi Valls amb Marta Bosch, que ja no dura. I ara un altre ex d'Esports, Jordi Gil, actualment presentador diari de Tot es mou, és parella d'una de les cares més ben moblades de la casa, l'experta en comunicació no verbal Patrícia Centeno. És col·laboradora seva i comparteixen plató.

jordi gil patricia centeno tv3

patricia centeno tv3

jordi gil TV3

Jordi Gil demana discreció, TV3

Patrícia Centeno va celebrar amb Gil els 39 anys a Roma. Tots dos han penjat fotos a la ciutat eterna, tot i que per separat als respectius Instagram. Encara no han fet pública la relació amb una foto conjunta però dins la casa tots coneixen la relació. Fa temps que dura. Ella és tan buscada com a experta en estètica política i empresarial que fins i tot l'ha fitxat Antena 3 pel programa dels diumenges Antena abierta, que va abans de l'informatiu de la nit de Matías Prat. Centeno és imprescindible.

És periodista, assessora de comunicació i autora d'un exitós perfil de Twitter on constantment detalla la importància del missatge no verbal en el món de la política, Patrycia Centeno acaba de publicar Poderío (Destino, 2022).

patricia centeno Antena 3

Patrícia Centeno a Antena 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordi Gil (@jordigil77)

Jordi Gil era considerat el solter d'or de la cadena, 42 anys, esportista, triatleta i bon professional, ha substituït Lluís Marquina al capdavant de la part més difícil de Tot es mou, la frívola, la més criticada, i ho ha fet perfecte: sense crítiques ni pífies. Gil ja havia compartit plató amb Helena Garcia Melero l'any 2009 en l'últim dels late nights que va provar TV3, un que es deia L'hora Q per saber què, qui i quan passen les coses.

hora q 2009 tv3

Melero i Gil de joves a l'Hora Q, TV3

Ara la Q era amb Qui surt Jordi Gil. La resposta, com sempre a EN Blau. Fan molt bona parella. Mirin Tot es mou.

-----

De feminitat i lideratge femení parla Poderío, el quart llibre de Centeno, una oda a la feminitat i un fabulós assaig sobre el lideratge femení. "Un lideratge com el de la segona Merkel", confessava ella a El Nacional. "Un lideratge com el d'Obama o Pep Guardiola, com el de Muriel Casals o David Fernández, com el de Yolanda Díaz o Justin Trudeau". Un altre lideratge és possible. Un lideratge més serè, tendre, elegant i autèntic. Cal llegir-la.