Tot es mou ho canvia tot. El programa d'Helena García Melero comença dilluns vinent amb un nou horari, després d'Els matins d'Ariadna Oltra i fins el TN Comarques. Melero serà la presentadora única. No li cal un partenaire masculí com tots els que li han anat col·locant. Segons ha pogut saber en exclusiva EN Blau l'acompanyarà Sara Loscos fent les Últimes hores. Bona tria i sense que calgui alternar el gènere de les cares que presenten. Melero afronta una temporada contra Al rojo vivo i El programa de AR amb cares molt conegudes però diferents. La secció més potent, La Tribuna, que tancava el programa, no seguirà. O seguirà amb un altre nom, L'apunt, i noves cares. Per tant a TV3 ja no hi sortirà Pilar Rahola, que apareixia al Tot es mou des de l'estrena. Rahola, després de saber que li oferien la secció quinzenal, ha fitxat per un altre mitjà.

rahola melero 55 tv3
Pilar Rahola no seguirà amb la Melero, TV3

Marxen tots els que tancaven el programa: Josep Cuní, Laura Rosel, Antoni Bassas, Jaume Barberà... Tampoc no segueix Albano Dante Fachín, que era un dels tertulians més abraonats. Tots fora. Perden influència i ingressos, però tots s'han buscat la vida. Sorprèn que Rosel i Bassas segueixen però al programa de tardes, Planta baixa. Per tant qui no sortirà més a TV3 és Cuní, que marxa a RNE, i Pilar Rahola, incòmoda per a molts. Quins seran els nous líders d'opinió de L'apunt? Segons avancen a EN Blau en exclusiva la llista són: Isona Passola, Mar Serna, Santiago Niño Becerra, Antonio Turiel, Sergio Vila-Sanjuán i amb tota probabilitat Sergi Sol. 

TV3 Helena Garcia Melero
TV3 Helena Garcia Melero

A la taula de tertulians hi trobarem cares noves per TV3 com el gran Justo Molinero, o els divendres recuperen de FAQS el Quico Sallés. Seguirà la millor experta en Casa Reial de Catalunya, Pilar Eyre, i pel cor trien dues cares poc conegudes, Joan Callarissa i Vanessa Hogarth. Especialment recomanable serà la tertúlia de sèniors, amb Rosa Cañadell o el jutge Josep Niubò. Més presència femenina, de científics, de professionals i menys opinadors. Una ferma voluntat de canviar totes les cares excepte la del pal de paller imprescindible per lligar-ho tot. Una cara amable que supera de molt altres cares de la programació amb ínfules: és la gran Helena García Melero. Infalible. 

TV3 informa del nou Tot es mou

El programa torna el 5 de setembre i estrena horari --de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.50-- i ho fa en un plató espectacular. El nou decorat, inspirat en un espai urbà molt versàtil, combina les grans pantalles amb diversos espais. Cada dia contra Ana Rosa una secció de successos, amb Carles Quílez, Rebeca Carranco, Míriam  de Saint Germain i Tura Soler.  Contra Karlos Arguiñano la cuina i l’alimentació amb Carme Ruscalleda,  la xef Maria Nicolau. la cuina vegetariana i vegana amb Teresa Carles, les postres de Mònica Jubells i Albert Lorenzoi nutrició amb Sandra Sardina i Júlia Farré. 

Els esports tancaran la setmana amb una secció amb molt de moviment: Xavi Torres portarà al plató els protagonistes per una partida de futbolí amb Melero. També secció de llibres, amb Anna Guitart;  consultori fiscal amb Alejandro Ebrat i consultori legal amb l’advocada Anna Boza. S'espera molt de territori amb el concurs “El millor barri de Catalunya”. Cada setmana visitaran un barri amb personalitat per conèixer de prop els seus habitants. 
 

jordi gil patricia centeno tv3

Jordi Gil i Patricia Centeno TV3

Seguirà Eloi Cordomí amb les previsions i consells pràctics per fer front a la crisi climàtica. I la imprescindible  Patrycia Centeno  amb la secció d'imatge personal i política. El seu nòvio, Jordi Gil, seguirà al programa però ja no farà la secció frívola sinó que prepara un canvi radical en el rol dins el programa. Atents dilluns a 2/4 d'11 del matí. Aquest any sí que ho han mogut tot.