Joel Joan és dels que no es mossega la llengua. L'actor i director català diu en veu alta el que pensa. I a qui no li agradi, que no l'escolti o no el llegeixi. A les xarxes socials el creador d'El crac es mostra contundent. Tant, que són moltes les ocasions en les quals es mostra demolidor repartint galetes a tort i a dret. El tema de la llengua el té especialment concentrat en remoure consciències. Però si hi ha un col·lectiu a qui atonyina quan ho considera, és als polítics. 

joel joan taxi

TV3

Aquesta vegada li ha tocat el rebre a Gabriel Rufián. El portaveu d'ERC a Madrid és dels polítics a qui Joan dedica sovint moltes reflexions en veu alta. Encara ressonen les paraules que li va dir quan Rufián va escriure això sobre la manifestació al barri de Salamanca de Madrid: "20 días alertando de que habría miles de disturbios en Catalunya por las recentralizacion de competencias y al final han sido 100 pijos del barrio de Salamanca por no poder ir al club de golf":

Ara ha tornat a posar el focus en ell. Aquesta vegada s'estalvia dir-li res sobre la llengua, però no sobre el contingut. Rufián ha escrit un tuit amb molt poques paraules, però que estan en la línia de les idees que aboca el polític a les xarxes: "Entre la magia y el fascismo hay un punto medio.Y se llama política". Un tuit on reparteix els uns i els altres, a la seva manera. Unes maneres, però, que han fet perdre la paciència a Joan, fart de llegir comentaris com aquest. Resposta de l'intèrpret? Galeta amb la mà oberta:

Joan ha continuat incidint en definir així els comentaris de Rufián quan ha llegit un comentari a Twitter sobre l'estat d'alarma a Espanya...:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat