La carrera com a popular tuitaire de l'actor i director Joel Joan és imparable. També n'és d'impagable, especialment per la fantàstica tasca de defensa del català a les xarxes socials. Ho fa sense complexos i cantant la canya a aquell que s'interposi en aquest objectiu. Joan és valent, punyent i no fa presoners. Unes qualitats que tenen un resultat palpable: suma seguidors cada dia. Ja en són 77.000. 

joel joan

Joel Joan 

La darrera piulada d'en Joel ha tingut com a objectiu un dels polítics independentistes més famosos, a banda d'un actiu tuitaire: Gabriel Rufián. El portaveu d'Esquerra Republicana a Madrid ha dit la seva al voltant d'una de les polèmiques del dia: les manis fatxes als barris benestants de Madrid: "20 días alertando de que habría miles de disturbios en Catalunya por la recentralizacion de competencias y al final han sido 100 pijos del barrio de Salamanca por no poder ir al club de golf." El sarcasme de Rufián, però, s'ha trobat amb una doble cleca monumental: pel contingut, però també precisament per insistir en una rutina: fer-ho en castellà. "Quina vergonya que fas".

Gabriel Rufian ERC congrés - Efe

Gabriel Rufián EFE

Joel Joan no s'arronsa, i defèn el que s'estima peti qui peti. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat