L’èxit del Joc de Cartes de TV3 comença a obtenir el seus fruits. Telemadrid ha anunciat que farà la seva versió del programa català, que alhora va estar inspirat en el format internacional My restaurant rocks.  

El Joc de Cartes -o Juego de Cartas, en el nom que podria tenir en castellà- és l’última aposta de la cadena madrilenya, que es troba immersa en un procés de renovació. El programa serà produït per Magnolia, i seguirà la mateixa estructura que la versió catalana.

Així, quatre locals gastronòmics de Madrid s’enfrontaran setmanalment per veure quin és el millor en una especialitat en concret. En el cas català, per exemple, diversos locals han competit per trobar el millor arròs de les Terres de l’Ebre, el restaurant més original de Barcelona, o la millor cuina d’alta muntanya de la Vall de Boí.

Amb una audiència mitjana del 16,2% de share, el Joc de Cartes s’ha erigit com a líder dels dijous a Catalunya, davant un Supervivientes que s’ha emès en la mateixa franja i que no ha tingut rival a la resta d’Espanya. La quota mitjana de pantalla del programa de cuina ha estat uns sis punts superiors a la de TV3.

Tràiler de '4 Ristoranti, la versió italiana del 'Joc de Cartes'

My restaurant rocks, el format internacional del programa distribuït per Red Arrow, ha tingut fins ara edicions a quatre territoris diferents: Itàlia, Alemanya, França i Catalunya. Properament també en tindrà una de madrilenya.

‘Joc de Cartes’, versió d'estiu

Comandat per Marc Ribas, el Joc de Cartes tindrà una versió estiuenca a partir del 3 d’agost, on es proposarà trobar els millors xiringuitos i terrasses de Barcelona, la Costa Brava, la Costa Daurada i la Cerdanya.

El cuiner terrassenc farà doblet, ja que també estarà al capdavant del Cuines: menú d’estiu, la versió estival del mateix programa. Tot plegat, una aposta de TV3 per no decaure en audiència en el que queda de juliol i agost.