L’aventura a Hondures ha arribat a la seva fi amb la victòria de l’exconcursant de Masterchef, José Luis. Per a molts, el millor supervivent de l’edició, però amb la desavantatge d’enfrontar-se a dues figures mediàtiques com Alba Carrillo o Laura Matamoros, que partien com a grans favorites a les apostes.

La darrera gala de Supervivientes 2017 ha començat amb una entrada triomfal dels quatre finalistes en helicòpter. Alba Carrillo, José Luis, Iván González i Laura Matamoros han trepitjat les instal·lacions de Mediaset amb la intenció d’endur-se els 200.000 euros de premi per guanyar el reality.

Han passat 13 setmanes des del salt dels 16 concursants a Cayos Cochinos. Aquesta edició, s'ha caracteritzat pels diversos moments d’alta tensió generada per les discussions entre els concursants, escenes còmiques i algun ensurt que altre.

Després del retrobament entre Kiko Jiménez i Gloria Camila, ha arribat el primer punt clau de la nit: l’elecció del tercer finalista. Iván i Laura Matamoros es disputaven la darrera plaça. Ha estat la guanyadora de Gran Hermano VIP l’escollida per l’audiència de cara a lluitar la victòria.

Un dels moments còmics i alhora emotius, ha estat el retrobament de Carrillo amb el seu fill Lucas. “Tranquil·la, no és Feliciano”, li ha dit Jorge Javier. “Si fos ell, també ploraria, però d’una altra cosa”, ha replicat la model, que ha agraït a Fonsi Nieto el poder veure el seu fill.

L’exconcursant de Masterchef, José Luis, ha guanyat l’última prova del programa i ha passat directament a la votació final, mentre que Alba Carrillo i Laura Matamoros s’han hagut de sotmetre novament al televot, on aquest cop s’ha imposat la model. Abans de conèixer el guanyador, Carrillo ha tornat a ser preguntada per la seva exparella: “Avui res de Feliciano. És el meu dia”, ha contestat taxativa.

Finalment, José Luis s’ha alçat amb el premi en aconseguir més del 60% dels vots del públic. Un percentatge que deixa clar que l’audiència ha valorat la perseverança i entrega del concursants durant tot el programa.

 

¡¡@joseluisv2017 es el ganador de Supervivientes 2017!!  ¡¡Enhorabuena!! #SVFinal

A post shared by Supervivientes (@supervivientestv) on

 Supervivientes 2017 s’ha erigit com el programa no esportiu més vist de la temporada amb una mitjana de 25,8% de quota de pantalla (2.860.000 espectadors). I gràcies a Tierra de Nadie els dimarts (20,3% i 2.452.000 espectadors) i Conexión Honduras els diumenges (17,6% i 2.161.000 espectadors), l’edició d’enguany ha liderat tres nits a la setmana.