El de Saül Gordillo, director d'un portal digital pràcticament desconegut, no és l'únic cas de presumpta agressió sexual que colpeja Catalunya. Un exjugador del Barça, Dani Alves, també està ara a l'ull de l'huracà per una presumpta agressió que hauria comès a la discoteca SUTTON, de les més famoses de Barcelona, situada al carrer Tusset. Encara que tant ell com el seu entorn han negat els fets, el cas està obert i els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació després de la denúncia de la noia a la comissaria. Ara la preocupació d'Alves és doble: la investigació policial i la desaparició de la seva xicota a les xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

Tal com informa Look, i hem pogut comprovar els mateixos redactors d'EN Blau, la seva parella, la popularíssima Joana Sanz, ja no existeix al món virtual de les xarxes socials. Un món que absorbeix molta gent i que és perillós. Alguns, en constatar la seva addicció al telèfon mòbil, desconnecten un temps i aparquen les xarxes socials. Pot ser el cas de Joana, però cal posar-ho en dubte. La presumpta actitud del seu marit podria ser el motiu de la seva desconnexió virtual. El cert és que tenim la prova del milió: Joana Sanz no existeix a Instagram.

Joana Sanz no existeix en RRSS Instagram
Joana Sanz no existeix a XXSS Instagram
Joana Sanz desapareguda a Instagram
Joana Sanz desapareguda a Instagram

Casats a Formentera l'any 2017, Joana -de Tenerife- i Alves es van conèixer l'any 2016 gràcies a uns bons amics. En la seva època de retorn al Barça, la dona del futbolista brasiler va ser una de les WAGs més prestigioses de Sant Joan Despí. Recentment, va donar suport a la seva parella durant el Mundial de Qatar i va penjar fotos molt encaramel·lades amb ell, acompanyant-les amb un emotiu text en el qual es desfeia en elogis cap al lateral dret. Una relació que encara dura, però que podria estar ara en escac amb aquesta notícia que va revelar el diari ABC sobre Dani Alves. De moment, hi ha un fet molt clar: Joana fa gairebé 24 hores que s'ha tancat el seu compte d'Insta. Sap que està en el punt de mira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

Bombonets a Doha

Fins fa pocs dies, Joana i Dani semblaven dos bombonets. Era la mateixa model de Tenerife la que, en comptes d'anar amb La Roja, animava 'La Canarinha'. Sempre amb una samarreta groga a sobre per animar a l'equip de Tite, Sanz presumia de les seves trobades en un hotel amb el seu marit. Allotjat en un dels hotels més glamurosos de Doha, Dani i Joana feien el que fos per veure's. Cert és que els missatges eren molt bonics d'una parella molt enamorada cinc anys després de casar-se a les Illes Pitiüses. Podrem tornar a veure aquests missatges? Es reactivarà els perfils socials Joana Sanz? Doncs tot depèn, en gran part, de com acabi el cas Alves. De moment, no pinta gaire bé.

Joana Sanz IG stories
Joana Sanz IG stories

Les fotos del casament

Amb la boda entre la canària i el sud-americà també hi va haver merder. Alguns mitjans van informar que es van casar en secret a París, però va ser Joana la que des del seu llavors actiu compte d'IG va revelar tota la veritat amb una foto en la qual ambdós estaven espaterrantment feliços. Una situació d'èxtasi i felicitat que contrasta bastant amb el que està passant ara. Així van unir els seus detins:

Casament Joana Sanz Alves
Boda Joana Sanz Alves
Dani Alves Joana Sanz casament
Dani Alves Joana Sanz boda