Les xarxes socials tenen una infinitat d'usos. Molta gent, famosos i anònims, a part de compartir fotos i vídeos del seu dia a dia, o aficions com per exemple la presentadora de TV3 Laia Ferrer, també comparteix queixes de tot tipus i denúncies de moments o situacions del més injustes. I precisament això últim, denunciar una situació injusta o poc comuna, és el que la jove i guapa model de Tenerife, Joana Sanz, casada amb el jugador de futbol del Barcelona, Dani Alves, és el que ha fet a través del seu compte d'Instagram, on acumula més de 725.000 seguidors. Una situació que ha viscut en les últimes hores, concretament durant el dilluns 14 de març a l'hora de dinar aproximadament, i de la que ha ofert tota mena de detalls. Ho ha fet amb un llarg i detallat escrit que ha compartit en les seves històries d'Instagram, on les publicacions estan disponibles durant un màxim de 24 hores. Una situació que Joana Sanz ha dit que l'ha posat "negra". El motiu no és cap altre que no suporta la gent "mal educada". Tot el que li ha passat a la guapa model, que ara viu a Barcelona, a continuació. Bonica foto del matrimoni que es va casar per sorpresa a Formentera:

Joana Sanz amb Dani Alves @joanasanz

Dani Alves i Joana Sanz en una foto d'Instagram

"Cafeteria plena amb gent menjant dempeus. Una parella ocupa quatre cadires, dues d'elles amb bosses. Dues persones els demanen d'agafar les cadires en les quals no estan asseguts". Així comença l'escrit que Joana Sanz ha compartit a les seves xarxes socials, on és molt activa amb tota mena de contingut per a alegria dels seus seguidors. Un escrit en lletres verdes, sobre fons blau clar, amb el que la model i influencer descriu la situació que ha viscut en les últimes hores al seu pas per una cafeteria. Una de les persones que va demanar d'agafar una de les cadires ocupades amb moltes bosses, per poder asseure's i relaxar les cames, va ser precisament ella. Unes cadires, explica Sanz, que no va poder utilitzar perquè li van dir que estaven "ocupades". Motiu pel que la dona d'Alves, referint-se a la situació, exclama: "Toca-te'ls!". En aquest sentit, la parella del jugador del FC Barcelona, afegeix: "Les cadires són per asseure's a menjar, no per donar suport a les teves bosses. Jo m'espavilo amb qualsevol mur, ja veus tu...". Una escrit, en forma de denúncia, que no ha passat desapercebut per als seus seguidors. La trista situació que ha viscut Joana Sanz recentment en una cafeteria i no l'hi ha fet gens de gràcia és la següent:

joana sans cafeteria denuncia

Joana Sanz / INSTAGRAM

"Em posa malalta que un senyor gran estigui menjant dempeus perquè a un altre li falta educació", sentencia la model canària, molt molesta, en el seu text d'Instagram. Una situació que Joana Sanz, segons diu, ha donat a conèixer a una de les empleades de la cafeteria, una cambrera, per denunciar l'ocorregut en persona i no només fer-ho a través de les seves xarxes socials. "Em vaig xivar a la cambrera", escriu Sanz en una altra publicació que ha fet en les seves històries d'Instagram en la que apareix en un curt vídeo, amb la mascareta baixada mentre es menja una deliciosa barreta de xocolata per reposar forces. Una situació, amb cadires ocupades per bosses que podrien ser utilitzades per altres persones, que no només es produeix en cafeteries, sinó també en transports públics com trens, autobusos o metros. Una falta de respecte, especialment envers la gent gran, que Joana Sanz no està disposada a tolerar. Bravo per ella i per l'escrit que ha compartit. Continuarà denunciant situacions que vegi i li semblin injustes?