Joan Laporta serà per sempre més el president del Barça que haurà donat més joc, al camp i a la premsa. Va fitxar Guardiola i va enfilar-se a un iot amb dones rosses, xampany francès i un puro. Imatge icònica que el persegueix a la premsa del cor. Ara és Pilar Eyre qui al seu cada setmana més imprescindible blog de Lecturas explica la nova situació del perdedor de les últimes eleccions al club. Sosté Eyre: "Joan Laporta vuelve. El sex symbol de la mujer madura. Todos lo dábamos por muerto, separado de su mujer, semiarruinado, sin estatus…". Sempre implacable, la periodista catalana coneix Laporta de la zona alta de Barcelona i de Telecinco, ja que va ser parella de María Lapiedra: "Los reporteros de Sálvame iban a la puerta del despacho para preguntarle por la expornostar, ante el pitorreo de amigos y empleados".

laporta lapiedra youtube

Youtube

Ara les amigues d'Eyre es troben Laporta sense Lapiedra prop de la Plaça Francesc Macià amb noves companyies: "En el tema mujeres le siguen volviendo loco. Su estado ideal era casado con distracciones. Ahora siempre lo vemos con una distinta, cada vez más guapa, con las piernas más largas, más rubia y más extranjera. Es la única debilidad de un hombre honrado”. L'exdiputat independentista sovinteja la vida social d'una ciutat orfe d'estrelles que vagin a les festes per inaugurar botigues, discoteques o restaurants. Jan regala notes de color amb una senyora diferent cada cop, segons les fonts d'Eyre.

laporta de festa GTRES

GTRES

Eyre dibuixa el perfil d'un advocat d'èxit: "Su bufete de abogados va viento en popa, se ha especializado en China, tiene dinerito, ha adelgazado, esta guapísimo". Les dones madures de l'upper Diagonal li fan ullets. La crònica acaba amb una exclusiva que no dona la premsa esportiva sinó la rosa: "Quiere ser de nuevo presidente del Barça". Després del sobri Barto, torna Jan.

joan laporta iot GTRES

GTRES

La setmana dels dos clàssics contra el Madrid, res millor que una mica d'amor propi: "Al loro, que no estamos tan mal". I un glop de xampany francès en copa de plàstic.