Pilar Rahola té paraula. En l'últim FAQs de TV3 va advertir "Anirem a Waterloo. Ja que el president Puigdemont no pot venir a Cadaqués, Cadaqués anirà a Waterloo i allà hi celebrarem la festa". Dit i fet, Pilar Rahola farà 2.600 km (entre anar i tornar) per trobar-se a Bèlgica amb dos dels exiliats del govern de la Generalitat: el president Puigdemont i el conseller Comín. 

Els últims dies l'opinador Toni Bolaño va donar per fet que Carles Puigdemont ha demanat a Pilar Rahola que encapçali la llista electoral de Barcelona pel seu partit. El desmentiment no ha estat publicat pel seu diari. Amb la foto d'ara podran tornar a especular. Pilar porta llaços grocs per tots tres: a les orelles i al cor. Les xarxes només hi veuen tres amics somrients, contents de retrobar-se.

Si s'han cruspit o no la "paella de la República", com preveien sorneguers durant el Preguntes freqüents, queda per a la seva intimitat. 

Hores més tard l'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso Cuevillas, ha penjat al seu perfil d'Instagram una foto amb Rahola, Laporta i ell mateix a Bèlgica: 

 

Altres participants han agraït la iniciativa que ha encapçalat Pilar Rahola.