La reina de la comèdia romàntica, Jennifer Aniston, de 54 anys, n'ha sorprès una vegada més amb les seves eleccions d'estil de vida. Encara que sembli increïble, l'actriu no sacrifica el seu plaer pels petits detalls, ni tan sols durant els seus viatges internacionals. Segons va revelar el 'Wall Street Journal', no viatja sense un element peculiar a la seva maleta: olives farcides de pebrot! Aquest estrany hàbit es va originar després d'una anècdota incòmoda en la qual una oliva Kalamata va arruïnar el seu còctel favorit, el dirty martini. Des d'aleshores, Aniston no corre riscos i assegura tenir el seu adorn predilecte sempre a mà, fins i tot a l'estranger. Però aquest no és l'únic misteri que envolta Aniston; des de les seves separacions sentimentals fins als seus extravagants tractaments de bellesa, la vida de l'estrella continua sent un enigma.

La vida amorosa d'Aniston ha estat objecte d'atenció constant. Des de la seva sonada separació de Brad Pitt el 2005 fins a la seva ruptura amb Justin Theroux el 2018, la protagonista de 'Friends' ha viscut alts i baixos emocionals tant en l'àmbit personal com en el professional. Curiosament, després del seu divorci de Pitt, la productora que compartien, Pla B, va guanyar renom i fins i tot nominacions al Oscar per pel·lícules com 'Inflitrados' (2006), '12 años de esclavitud' (2013), 'Moonlight' (2016) i 'Blonde' (2022). Encara que Aniston reconeix que la separació va ser una decisió encertada en aquell moment, l'ombra dels negocis compartits encara persisteix en la seva història.

Amors i desenganys: els alts i baixos de Jennifer Aniston

En la seva recerca de fortalesa i consol, Aniston va recórrer a la seva carrera com un refugi enmig de les dificultats. La ruptura amb Pitt va marcar un punt de faci fallida en la seva vida, portant-la a redescobrir-se i a afirmar la seva identitat. El seu camí no va ser fàcil, però l'artista va aprendre a lluitar pels seus somnis. "Hi va haver un moment al meu món, i en la meva carrera, en el qual em vaig adonar que defensar el que et mereixes i el que vols no és ser agressiva, combativa, malhumorada o sensible. És un múscul difícil de desenvolupar. I també de ser volguda i respectada. És una cosa difícil d'aconseguir", assegura.

Un company incondicional i un enfocament en el futur

Després de la seva separació de Justin Theroux, Jennifer Aniston va experimentar un gir en la seva carrera professional, encara que en l'àmbit sentimental no va córrer amb la mateixa sort. "Se'm donen molt bé la resta dels meus treballs, i d'alguna manera aquesta és l'única àrea que està una mica d'aquella manera...", revela. Aquesta dinàmica té arrels en la seva infantesa. "Els meus pares... en veure la relació de la meva família, allò no em va fer pensar 'oh, quines ganes tinc de fer això'. No m'agradava la idea de sacrificar qui era o les meves necessitats, així que el cert és que no tenia ni idea de com fer-ho. D'alguna manera, se'm va fer més fàcil estar sola. No se'm va procurar una autèntica formació en aquest tipus d'estira-i-arronsa". Tanmateix, en l'actualitat Aniston assegura tenir una relació sòlida... amb el seu gos! "El meu gos. Amb ell és amb qui em fico al llit ", revela entre rialles.