Jennifer Aniston ha obert les portes de la seva casa de somni, i ha revelat fins al més mínim detall de la casa que ella mateixa va dissenyar. La reconeguda actriu, coneguda mundialment pel seu paper de Rachel Green en 'Friends', ha deixat al descobert la seva llar per demostrar-li tots els seus fans que també té talent per al disseny d'interiors. Durant el procés de construcció i decoració de casa seva, va decidir donar curs a la seva creativitat i la seva imaginació en convertir la seva casa en una espècie de refugi on imperés la comoditat. Amb l'ajuda del reconegut interiorista Stephen Shadley, l'ex de Brad Pitt va donar vida a una casa harmoniosa i acollidora en la qual va quedar plasmada la seva visió personal en cada un dels detalls.

Una llar dissenyada per Jennifer Aniston: cada detall reflecteix la seva creativitat

"Hi ha alguna cosa en l'elecció de les teles i els acabats que alimenta la meva ànima", va confessar Aniston, demostrant la seva passió pel disseny en totes les seves formes. El bronze, la pedra i la fusta van ser els materials seleccionats per l'estrella de Hollywood per decorar la seva llar, ja que buscava elements amb substància i profunditat real. Stephen Shadley va assenyalar que Jennifer Aniston "se sent atreta per l'autenticitat d'aquests materials, creant una estètica equilibrada que reflecteix la seva idea principal: la calidesa i la comoditat".

Mansió de Jennifer Aniston
Mansió de Jennifer Aniston

Durant la presentació de la seva casa, l'estrella de 'The Morning Show' va revelar que prefereix treballar des del menjador en lloc d'utilitzar la seva sofisticada oficina. La raó? L'ambient acollidor i relaxat que ofereix aquest espai li permet sentir-se en pau mentre treballa, per la qual cosa no dubta a asseure's amb el portàtil a la taula del menjador per revisar la seva agenda de compromisos i respondre alguns correus electrònics.

Detalls que marquen la diferència: les habitacions úniques de la mansió d'Aniston

Les habitacions de la mansió personalitzada de Jennifer Aniston són àmplies i plenes de detalls que les diferencien entre si, allunyant-se per complet de l'estil minimalista que sol regnar a les mansions d'altres celebritats com Kim Kardashian. Pintures, elements decoratius i coixins omplen cada racó, creant una atmosfera única en tots els espais. L'habitació principal, amb les seves parets grises i terres encatifats, exhibeix un llit central ubicat sobre una doble plataforma que la sosté. "Cada racó ofereix una experiència. Ens esforcem molt perquè tot fluís", va explicar Aniston sobre la seva casa, descrivint la decoració de la seva mansió com "El Vell Món coneix al Nou Món", on el paper tapís pintat a mà, els tapets de seda i el concret poliment es fusionen per crear un estil decoratiu clàssic, però amb tocs contemporanis.

I encara que si bé és cert que Jennifer Aniston es manté viatjant constantment, a causa dels seus compromisos professionals, el cert és que no canviaria la seva mansió per res del món. "Hi va haver un temps en què vaig pensar que hi havia una cosa romàntica en canviar de lloc cada tres mesos. Però ara, trio acuradament els projectes en què m'involucro. Miro als meus gossos i a la meva llar, i no hi ha cap altre lloc en el qual volgués ser", va revelar l'estrella de 'Friends'.