El cos de Jennifer Aniston és un dels més admirats de Hollywood, i l'actriu de 50 anys treballa diàriament per mantenir-lo sempre en forma. A més de declarar-se una apassionada del ioga i la meditació, recentment va descobrir la boxa, una disciplina que igual com les dues primeres treballa cos i ment de manera global. Sembla que la seva passió pel fitnes l'empeny a buscar noves maneres de desafiar-se a si mateixa, perquè ara ha descobert Pvole, un mètode que, com els seus altres favorits, també busca una millora tant interior com a exterior.

L'artista va explicar a través de les seves xarxes socials el següent: "Soc oficialment part de la família pvolve. Molt orgullosa de donar suport a la nostra fundadora i a les entrenadores més talentoses. Aquest és un dels meus entrenaments favorits... i estic molt agraïda per l'equip i emocionada pel que hi és per venir". I va compartir vídeos en els quals es veu entrenant. En menys d'una hora, va tenir 250.000 persones reaccionant amb un "like", a més de nombrosos comentaris positius per a ella.

El mètode 'Pvolve' assenta les seves bases en la ciència, combinant el fitnes de baix impacte amb equips basats en la resistència, tot això a fi d'oferir resultats més enllà d'un entrenament tradicional. "Vaig demanar l'equip i vaig començar a retransmetre les classes a casa i em vaig enamorar de l'entrenament", afirma Jennifer Aniston. I és que poder entrenar des de casa és un autèntic must, especialment aquells dies que tenim poc temps. L'entrenament promet "esculpir el cos des de tots els angles": aixecant els glutis, tonificant els músculs del tren superior i treballant la zona abdominal. Sens dubte la combinació d'exercicis fullbody ens encanta, sense deixar un múscul per exercitar. 

Sens dubte, Jennifer Aniston va trobar la fórmula perfecta per obtenir resultats espectaculars gràcies a la seva rutina, basada en exercicis funcionals de baix impacte, dissenyats per enfortir els músculs de manera efectiva i segura. A més, utilitza equips de resistència que potencien els resultats i ofereixen una experiència d'entrenament única. Aquest entrenament combina exercicis per treballar l'abdomen amb moviments que involucren tot el cos, aconseguint una tonificació integral.

En què consisteix el mètode Pvolve?

Pvolve és un mètode basat en la ciència, que combina exercicis funcionals de baix impacte amb equips basats en resistència, per brindar resultats més enllà d'un entrenament tradicional. És un exercici que imita el moviment quotidià, i treballa amb la biomecànica del cos. En entrenar els músculs perquè treballin junts, pot esculpir, enfortir i restaurar.

Un entrenament per viure millor

La intenció d'aquests exercicis és viure millor i per més temps, amb ajuda de l'entrenament. La massa muscular naturalment comença a disminuir als 30 anys. Amb l'entrenament de resistència funcional com la pedra angular del mètode Pvolve, els nostres entrenaments poden ajudar-te a guanyar força que, segons les investigacions, pot millorar la teva salut en cada etapa, tal com passa amb Jennifer Aniston.