Durant 10 anys, 'Friends' va ser la sèrie de comèdia més reeixida de la televisió. Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matthew Perry i Matt LeBlanc es van convertir en uns dels actors més famosos de la seva generació, sent Jennifer Aniston la que millor partit li va treure al seu personatge de 'Rachel Green', ja que va acabar convertint-se en una de les actrius més d'èxit de Hollywood. Aquesta sèrie era tan popular que diverses celebritats van voler formar part d'ella, així fos en un breu cameo o en algun capítol especial. Actors com Brad Pitt, George Clooney, Sean Penn, Julia Roberts, Reese Witherspoon, Robin Williams i Bruce Willis van ser tan sols alguns dels famosos que van aparèixer en 'Friends'. Tanmateix, per a una actriu la seva experiència en aquesta sèrie no va ser per a gens agradable, ja que va patir atacs d'ansietat durant la filmació. Confessió que ha deixat amb la boca oberta a Jennifer Aniston, que no dona crèdit d'aquesta revelació.

L'actriu de 'Dirty Dancing' revela la seva lluita amb l'ansietat en el set de 'Friends'

Fa tan sols uns dies, l'actriu Jennifer Grey, famosa pel seu paper de 'Baby' a la icònica pel·lícula 'Dirty Dancing', va confessar que la seva experiència a 'Friends' no va ser gens satisfactòria. Malgrat ser una gran admiradora de la sitcom, l'actriu es va sentir desconcertada durant la seva participació en l'episodi 'El dentista perverso', un dels episodis de la primera temporada, en el qual va donar vida a 'Mindy', l'antiga millor amiga de Rachel Green (Jennifer Aniston), qui va mantenir una relació en secret amb un nuvi de 'Rachel'.

Segons les declaracions de Grey, la seva experiència a 'Friends' va estar totalment marca per la incertesa i la inseguretat que li generava ser una estrella convidada del xou. Malgrat la gran emoció que sentia per formar part de 'Friends', l'actriu s'havia d'enfrontar constantment als canvis en el guió i en les escenes, la qual cosa la va provocar una gran ansietat durant el rodatge. "Era una gran fan de la sèrie i vaig rebre la trucada per fer-ho. Quan ho vaig fer, vaig tenir una gran ansietat perquè no deixaven de canviar el guió", va recordar en una entrevista per a 'Media Village'. "És molt dur ser una estrella convidada perquè no ets part d'això i estàs provant de comprendre-ho tot. Ells estaven tractant de donar amb el que era el personatge, l'escena i tot estava canviant i canviant i canviant", va agregar.

Jennifer Aniston va ser la responsable de l'ansietat de Jennifer Grey a 'Friends'?

Malgrat que les rivalitats en els sets de rodatge solen ser sempre els causants dels problemes dins de les produccions, el cert és que en el cas de Jennifer Grey no va ser així, ja que mantenia una excel·lent relació amb Jennifer Aniston i la resta dels seus companys, així que no culpa ningú del succeït, ja que la seva ansietat va ser l'única responsable. "Quan em van demanar de tornar vaig dir que no podia. Van agafar una altra persona per interpretar el paper. Em fa sentir trist haver dit que no a seguir en 'Friends' o fer 'Saturday Night Live' per la meva ansietat" va explicar.