La sensibilitat d'alguns espectadors amb els programes humorístics és, de vegades, insondable. Que li preguntin, si no, a Jair Domínguez, en estat de xoc (irònic) després de llegir la brutal repassada d'un tuitaire de l'Empordà a l'Està Passant per un gag sobre la tonyina Trini, un símbol popular de l'Escala. En Peyu explicava la notícia de la preocupació a la localitat costanera, ja que Trini no havia donat senyals de vida durant aquestes festes de Nadal. No és broma. Sembla que l'escòmbrid es deixava veure al port des de l'any 2015 en aquesta època. Enguany, però, no l'han vista. La tradició s'ha trencat, i els ànims estan esverats. Cap acudit amb la Trini, o corres el risc de que t'atonyinin, mai millor dit. Pots veure el moment a partir del minut 37:20

Peyu tonyina TV3

Peyu tonyina Trini TV3

L'usuari indignat ha començat a repartir mastegots a tort i dret contra en Peyu, Jair i Toni Soler​: "Estúpids, humor barat". La xarxa i els mateixos protagonistes de la ira de l'internauta s'han quedat de pasta de moniato, com era d'esperar. Domínguez ha reaccionat a l'enuig de l'espectador amb allò que millor domina: la ironia. "Nota mental: no fer broma de tonyines mortes". I no són pocs els que troben la queixa i els atacs exagerats i inversemblants.

Toni Soler Peyu Jair TV3

Toni Soler Peyu Jair Domínguez TV3

Jair Domínguez TV3

Jair Domínguez TV3

Esperem que la tonyina vermella Trini acabi per reaparèixer a l'Escala i abaixi el cabreig dels seus fans més incondicionals. Si no, no t'hi vulguis trobar amb els triniliebers, que no s'estan per romanços... ni tenen gaire sentit de l'humor. Peyu i Domínguez s'hauran de fabricar un escut a Bricoheroes per protegir-se dels agreujats per fer humor. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat