Aquest diumenge s'estrena al canal de Youtube de TV3 el programa 'Bricoheroes', conduit per Jair Domínguez i Lluís Jutglar, 'Peyu'. Una paròdia dels clàssics programes de bricolatge, com ara el famós 'Bricomanía', i en el que aquesta peculiar parella ens intentaran guiar en la construcció d'objectes per a la llar. Els resultats de l'aventura és ben incert, però promet una estona divertida i, molt probablement, surrealista. Mentre que arriba el debut (que després es podrà veure també a TV3 a la Carta), Domínguez ha ofert un 'regal' anticipat. Un truc, un 'briconsell'. La seva utilitat, però, és una crítica i una alerta. La que produeix la presentació del nou material antiavalots dels Mossos d'Esquadra en previsió d'una tardor conflictiva com a conseqüència de la sentència del judici del procés: El gas pebre.

Jair explica la seva anècdota personal amb aquesta arma dissuasòria, que ha estat molt criticada pel centre de defensa dels Drets Humans Irídia. "Un dia, fent el southnormal amb una colega, em vaig tirar un raig d’això a la cara. No ho recomano". Els efectes de l'esmentat gas van ser contundents, i ho va copsar de primera mà: "Em vaig quedar pajaritu dues hores. Els ulls en flames. Volia morir. I això que anava borratxo." Com evitar les molèsties? Passant per una botiga de material de natació. "Ulleres de piscina a les manis. 3€". La ironia del col·laborador i guionista ha fet reaccionar a un gran nombre de persones, que segurament s'estimen més a Domínguez per la seva mala baba que per les seves habilitats com a "manitas"

Jair Dominguez Peyu Bricoheroes TV3

Jair Domínguez Peyu Bricoheroes TV3

Jair Dominguez ulleres @jairdominguez

Jair Domínguez Està Passant @jairdominguez 

Bromes a banda, la preocupació per l'enduriment de les mesures policials contra els manifestant és notable, i encara més amb el panorama polític i judicial que ens espera. Tant de bo tot fos tan senzill com comprar ulleres de nedador a una botiga. Ara bé, que l'humor mai no ens falti. De vegades és l'últim (i l'únic) recurs.